Türkiye İş Kurumu 06 Ekim 2020 tarihli kamu ilanlarını yayımladı. Yayımlanmış olan ilanlara göre Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanlığı ( YÖKAK ) bünyesindeki personel eksikliği için alım yapacak.. En az ilköğretim mezunu ve Ön Lisans mezunu personel alımları yapılacak olup ilan hakkında tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz.

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurum: Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanlığı Genel Sekreterlik

Çalışma Şekli: Daimi / Deneme Süreli

İşveren Statüsü: Kamu

Bu yönde Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanlığı İŞKUR Kamu İlanları kısmında yayımladığı ilana göre 2 Güvenlik Görevlisi ve 2 Temizlik Görevlisi alımı yapılacak.

GENEL ŞARTLAR:

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- Kamu haklarından mahrum olmamak,

- Görevini yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olmamak,

- Vardiyalı çalışmasına engel durum olmamak,

- Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,

- 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesinde A bendinde belirtllmiş olan 1, 4, 5, 6 ve 7. maddeleri taşıyor olmak,

- Erkek adayların Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,

ÖZEL ŞARTLAR:

Temizlik Görevlisi: En az ilkokul mezunu olmak, 18-35 yaş arasında olmak, İşyerlerinin; temizliği, atıklarının toplanması, eşya malzeme ve evrakın taşınması, ayrıştırılması, dağıtımı, vb. işleri yapmasına engel olabilecek sağlık sorunu bulunmamak.

Güvenlik Görevlisi: En az ön lisans mezunu olmak, 18-35 yaş arasında olmak, Özel Güvenlik ve Koruma bölümünden mezun olmak veya 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun gereği özel güvenlik temel eğitimini başarı ile tamamlamış olmak ve Valilik tarafından düzenlenen geçerli özel güvenlik sertifikası ile kimlik kartına (silahlı/silahsız) sahip olmak, Özel güvenlik sertifikası ve kimlik kartının ilan bitim tarihi itibariyle en az 6 ay süre ile geçerli olmak,

BAŞVURULAR BAŞLADI!

YÖKAK personel alımı için başvurular 06 Ekim 2020 tarihi ile başlamış olup en geç 6 gün içerisinde 12 Ekim 2020 tarihine kadar gerçekleştirmek zorundadırlar. Bu kapsamda adaylar başvurularını sadece İŞKUR aracılığı ile Online olarak yapmaları gerekmektedir. Başvuru için gerekli iş ilanı numaralarını aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.

Güvenlik Görevlisi İş İlanı No: 00005713312

Temizlik Görevlisi İş İlanı No: 00005713322

Editör: TE Bilisim