Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanan ilan ile Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü işçi alımı ilanı yayımlandı. Söz konusu yayımlanan ilana göre İŞKUR'da başvuru süreci başladı. İşin Olsa ekibi olarak sizlere ilan hakkında detayları aktaracağız.

DSİ İşçi Alımı İlan Detayları Nedir?

Alım Yapacak Kurum: DSİ 23. Bölge Müdürlüğü Merkez Birimi

Çalışma Şekli: Daimi Tam Zamanlı

İşveren Statüsü: Kamu

Kişisel Durum: "Eski Hükümlü" veya "TMY (Terorle Mücadelede Yaralanan)"

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

DSİ bünyesinde temizlik Görevlisi Alımı yapılacak. Başvuru yapmak isteyen adaylar bazı nitelikleri sağlıyor olması gereklidir. Buna göre adaylardan " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, İlan tarihi ile 35 yaşını tamamlamamış olmak ve 18 yaşını doldurmuş olmak, Eski Hükümlü belgesine sahip olmak, En az İlkokul ve en fazla lise mezunu olmak, İlan tarihi ile Kastamonu ilinde ikamet ediyor olmak ve Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek hrhangi bir sağlık sorunu olmamak" gibi şartlar aranacaktır.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Devlet Su İşleri işçi alımı başvuru süreci başladı. İlanın İŞKUR üzerinde yayımlanması ile birlikte başlayan başvurular en geç 4 gün içerisinde yani en geç 4 Kasım 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Başvurular sadece Türkiye İş Kurumu aracılığı iler gerçekleştirilecektir.