Eylül’ün de sonuna yaklaşırken yeni hafta itibari ile kamu kurumları tarafından personel alımlarına ilişkin ilanlar yayınlanmaya devam ediyor. Bu noktada 21 Eylül 2020 tarihi itibari ile farklı kamu kurumları tarafından toplamda 57 ilköğretim mezunu personel alınacak olup detaylar haberimizin devamındadır.

DSİ4 Bölge Müdürlüğü

Kurum tarafından 1 kalorifer ateşçisi alımı yapılacaktır. Adayların genel alım şartları ve Sıhhi Tesisatçı Ustalık Belgesine Sahip Olmak, MEB Onaylı Katı ve Sıvı Yakıtlı Kalorifer Ateşçisi VEYA MEB Onaylı (Doğalgaz, Kömür ve FuelOil) Kazan Dairesi Operatörlüğü Belgelerinden En Az Birisine Sahip Olmak, Kaloriferci Mesleğinde En Az 1 Yıl Hizmetinin Bulunduğunu SGK Hizmet Dökümü ile Belgelemek, Konya ve ilçelerinde ikamet ediyor olmak şartlarını sağlaması istenmektedir.

Giresun Üniversitesi

Kurum 2 engelli temizlik görevlisi alımı için genel alım şartları ile Son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşından gün almamış olmak, en az ilköğretim mezunu olmak, tüm vücut fonksiyon kaybının en az yüzde kırk (%40) olduğunu belirten sağlık kurulu raporuna sahip olmak şartlarını aramaktadır.

Afşin Öğretmenevi Müdürlüğü

3 şoför yük taşıma personeli alımı için en az "B sınıfı" ehliyeti olmak, en az 1 yıllık ehliyet sahibi olmak özel şartlarını; 2 paketleme işçisi ve 1 bulaşıkçı 1 ambar depo görevlisi alımı için genel alım şartlarını, 1 aşçı yardımcısı alımı için Milli Eğitim Bakanlığına bağlı herhangi bir kurumda kurs belgesi almış olmak ve en az 1 yıl herhangi bir yemek üretimi yapılan yerde aşçı çırağı/aşçı yardımcısı olarak çalışmış olmak özel şartını, 40 garsın alımı için Kısmi zamanlı Afşin İlçe milli eğitim müdürlüğüne bağlı tüm okullarda taşımalı eğitim gören öğrencilere yemek dağıtımı yapabilecek olmak şartlarının sağlaması gerekmektedir.

Genel alım şartları ise Türk vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Askerlik ile ilişiği olmamak, Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak, herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamış olmak, hüküm giymemiş olmak şeklindedir.

Başvurular için: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresinden erişim sağlamak gerekmektedir.