Yargıtay Başkanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde duyurulmuş olan işçi alımı için duyuru geldi. Başkanlık 7 Haziran 2021 tarihinde duyurduğu ve 11 Haziran 2021 tarihine kadar aldığı İŞKUR başvuruları hakkında açıklama yaptı. Toplamda 279 kişilik kadro ile işçi alımı yapılacak. Bu yönde Kura çekimi yapılacak olup kadro sayısının 4 katı kadar aday belirlenecek.

KURA ÇEKİMİ BUGÜN!

Yargıtay Başkanlığı 279 işçi alımı için kura işlemleri Bugün 18 haziran 2021 tarihi ile saat 9.00 itibarii le başladı. Bu kapsamda kadro sayısının 4 katı kadar aday belirlenecek.

KURA İŞLEMLERİ HAKKINDA YARGITAYDAN DUYURU:

657 sayılı Kanunun 4/D maddesi gereğince 4857 sayılı İş Kununu ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca, Başkanlığımız hizmet birimlerinde istihdam edilmek üzere sürekli işçi alımı Kura işlemi, aşağıda belirtilen tarih, saat ve yerde noter huzurunda yapılacaktır.

1-Aşçı(Hamur,Tatlı,Tatlı Ustası) (Katılımcı Listesi)

2-Aşçı(Dönerci,Kebapçı,Pide Ustası) (Katılımcı Listesi)

3-Aşçı(Kasap) (Katılımcı Listesi)

4-Aşçı(Sıcak Yemek) (Katılımcı Listesi)

5-Temizlik Görevlisi (Katılımcı Listesi)

6-Bahçıvan (Katılımcı Listesi)

18.06.2021 tarihinde saat 09.00’da Yargıtay Başkanlığı Konferans Salonunda yapılacaktır. Kura yapılacak salona Covid-19 tedbirleri nedeniyle sınırlı sayıda katılımcı alınacaktır.

İlgililere ilanen duyurulur.

Adres : Atatürk Bulvarı No: 100 Bakanlıklar/ANKARA

KURA SONUÇLARI NE ZAMAN?

Kura çekimi işlemleri bittikten sonra kura sonuçlarının açıklanması bekleniyor. KURA SONUÇLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim