Resmi Gazete'nin 24 Ağustos 2020 tarihli yayımladığı ilanlara göre Vakıflar Genel Müdürlüğü bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı kadrolarda en az lise be ön lisans mezunu personel alımı yapılacağını bildirdi. Yayımlanan ilana göre 13 kadrolu personel alımı yapılacak. Ayrıca alımlar farklı illerde yapılacak olup KPSS puanı ile ve KPSS puanı olmadan başvuru alınacak.

ÖN LİSANS MEZUNLARINDAN KPSS ŞARTI ARANIYOR!

Kültür Bakanlığına bağlı olan Vakıflar Genel Müdürlüğü bünyesine İstanbul'dan Ön Lisans mezunu 5 ve Antalya'dan 1 Perakende Satış Elemanı (Gıda) alımı yapacak. Bu yönde adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans seviyesinde KPSSp93 puan türünden puan almış olmak şartı aranacak.

KPSS SİZ LİSE MEZUNU PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Lise Mezunu adaylara ise KPSS şartı aramıyacak. Bu kapsamda lise mezunu 5 Ev Tipi Sofralık Zeytin İşlemecisi, 1 Elektrikçi (Genel ) (Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümü mezunu) ve 1  Bahçıvan (En az ortaöğretim ve dengi mezunu) alımı yapılacak.

 Adaylara bu yönde değerlendirme amaçl kura çekimi yapacak. Söz konusu kura çekimi Ayvalık Vakıf Zeytinlikleri İşletme Müdürlüğünde 04 Eylül 2020 tarihi saar 10:00 da kura çekimi yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Vakıflar Genel Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği için adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Kamu haklarından mahrum olmamak, sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak gibi şartlar aranacak.

Ayrıca Ev Tipi Zeytin İşlemecisi, Bahçıvan ve Elektrikçi ( Genel ) olarak müracaat edecekler için Balıkesir Edremit ilçesinde ikamet ediyor olmak şartı aranacak.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

İŞKUR aracılığı VGM 13 kamu personeli alacak. Bu kapsamda başvuru süreci ilanın yayım tarihi olan 24 Ağustos 2020 tarihi ile başlamış olup en geç 28 Ağustos 2020 tarihine kadar yapılacak.

İLANIN TAM METNİ BURADA