Geçtiğimiz hafta yayımlanmış olan kamu personeli alımı ilanına göre Valilğe 250 kişilk boş kadro ile personel alımı yapılacağı bildirmişti. Başvuurlarına 17 Haziran 2020 tarihi itibari ile başlamış olan adaylar için artık başvurularda son güne geldik. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar için son şans. Bizde başvuru yapmayan adaylar için haberimizde detayları sizlerle paylaşacağız.

KPSS ŞARTI ARANMIYOR!

Sağlık Bakanlığı Alımları kapsamında yayımlanmış olan kamu personeli alımı ilanına göre İstanbul Valiliği İl Sağlık Müdürlüğüne farklı 9 kadro ile 250 kamu personeli alımı yapılacak. Yayımlanan ilana göre adaylardan herhangi bi Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranmayacak olup KPSS siz Personel Alımı yapılacak.

ALIM YAPILACAK KADROLAR NEDİR?

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Sağlık Bakanlığının personel alımı ilanına başvuru yapacak adaylardan genel olarak " Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, En az ilköğretim mezunu olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gibi nitelikler aranıyor.

Ayrıca her pozisyon için adaylardan özel nitelikler aranmakta olup bu niteliklere İŞKUR üzerinden ilanların detaylarından ulaşabilirsiniz.

BAŞVURULARDA SON GÜN!

Valiliğe kamu personeli alımı için başvuru süreci 17 Haziran 2020 Tarihinde başlamış olup en geç 22 Haziran 2020 tarihine kadar başvuruların yapılması gereklidir. 

Başvurular sadece Türkiye İş Kurumu aracılığı ile online şekilde yapılacaktır. Başvuru yapmak isteyenler nasıl başvuru yapılacağına dair aşağıdaki haberimizden öğrenebilirler.

Editör: TE Bilisim