İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan işçi personel alımı ilanlarına göre kamuya ISUBÜ tarafından 8 farklı kadro ile personel alımı yapılacağı açıklandı. En az ilköğretim mezunu olan adaylar arasından alım yapılacak olup farklı kadrolara 25 kişi alınacaktır. Alımları Tam Zamanlı/ Daimi olarak yapılacak. Başvuru süreci ilanın yayımanması ile birlikte başladı ve başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvuru yapabilecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ( ISUBÜ ) bünyesine 25 kişilik boş kadro ile, 13 Temizik Görevlisi, 5 Güvenlik Görevlisi, 1 Mobilyacı, 1 Bahçıvan, 1 Demir Doğramacı, 1 Boyacı Ve Yüzey Hazırlamacı/Yapı Dekorasyoncusu, 1 Sınavı ve 2 Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Teknisyeni  alımı yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk vatandaşı olmak,

- 18 yaşını tamamlamış olmak,

- İŞKUR’da ilan edilen işgücü taleplerinde belirtilen branşlarda istenilen belgelere sahip olmak,

- Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak,

- Millî Güvenlik Kurulunca Devletin millî güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara ya da terör örgütlerine üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı bulunmamak,

- Terör örgütleriyle eylem birliği içerisinde olmamış, bu örgütlere yardım etmemiş, kamu imkân ve kaynaklarını bu örgütleri desteklemeye yönelik kullanmamış ya da kullandırmamış, bu örgütlerin propagandasını yapmamış olmak,

- Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak,

- Yaptırılacak güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak,

- Görevini devamlı yapmaya engel olabilecek hastalığı bulunmamak.

- Askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak),

- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak, Şartları aranır.

- İlan edilen kadrolara başvurusu sonucu atanmaya hak kazanan adaylar, 4857 sayılı İş Kanunu hükümleri çerçevesinde sürekli işçi olarak istihdam edilecek olup 2 (iki) ay deneme süresi uygulanacaktır.

-Adayların 24 saat esasına göre vardiyalı çalışmasına ve dış mekânda çalışmasına engel durumunun olmaması.

-Ücretlendirme asgari ücret üzerinden yapılacaktır.

- En az ilköğretim mezunu olmak.

BAŞVURULAR:

Yayımlanan ilana göre Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ilanı İŞKUR üzerinde 12 Aralık 2019 tarihi le yayımladı ve başvuru sürecide ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış oldu. Başvuru için adaylara sadece 4 günlük süre verilmiş olup adaylar başvurularını en geç 16 Aralık 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Başvurular https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden elektronik ortamda yapılacak. Bunun için ilgili sayfaya girildiğinde İŞYERİ ÜNVANI kısmında ISUBÜ yazarak ve Ara butonuna tıklayarak ilgili ilanlara ulaşabilirsiniz.

DEĞERLENDİRME KURA ÇEKİMİ İLE YAPILACAK!

Başvuruda bulunan adaların değerlendirmeleri Kura yöntemi ile yapılacaktır. Adaylara kura çekimi üniversite tarafından 19.12.2019 saat 09:00’da Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Orman Fakültesi Konferans Salonunda yapılacaktır.