TÜRKŞEKER daimi işçi alımı için başvurular başladı. Az Önce İŞKUR tarafından gelmiş olan ilan ile TÜRKŞEKER bünyesindeki eksikliği karılamak üzere 130 işçi alımı gerçekleştireceğini bildirdi. En az lise mezunu personel alımı için başvurular alınıyor.

Türkiye Şeker Fabrikaları farklı şehirlerde olmak üzere 130 işçi alacağInı geçtiğimiz günlerde de duyurmuştu. Başvuruların başlamasını bekleyen adaylar için müjde. Başvurular az önce başladı.

Hangi Mesleklerde Personel Alımı Yapılacak?

TÜRKŞEKER iki farklı alanda ilan yayımladı. 130 kişilik boş kontenjan ile, 30 İşçi Şeker Fabrikalarında görevlendirilmek üzere ve 100 kişi Makina Fabrikalarında görevlendirilmek üzere alım yapılacak. Aynı zamanda En az lise mezunu daimi işçi alımı gerçekleştirilecektir. Kontenjan dağılımı hakkına detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/kamu-iskur-alimi/turkseker-130-daimi-isci-alimi-ilani-2022-15-bolge-kontenjan-h42368.html

Başvuru Şartları Nedir?

TÜRKŞEKER personel alımına başvuru yapacak adaylardan,

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • 18 yaşını tamamlamış olmak,
  • Kamusal haklarından yoksun bırakılmamış olmak,
  • Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,
  • Atanacak pozisyona ilişkin mezuniyetini gösterir öğrenim belgesine sahip olmak gibi şartlar aranacak.

ÖNEMLİ NOT: Üniversite mezunlarının başvurusu kabul edilmeyecektir.

Başvrular İŞKUR Üzerinde Başladı!

TÜRKŞEKER 130 Daimi işçi alımı başvuruları için süreç 25 Temmuz 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 29 Temmuz 2022 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gerekmektedir. Başvurular sadece Türkiye İş Kurumu aracılığı ile gerçekleştirilecektir.

Başvuru Adımları Nedir?

Başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıdaki adımları inceleyebilirler.

1. ADIM: Öncelikle https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine giriş yapınız.

2. ADIM: Açılan ekranda üyeliğiniz ile sisteme giriş yaptıktan sonra " İşyeri Türü " yazan kısmı " Kamu " olarak seçiyoruz.

3. ADIM: Sonrasında ise " İşyeri Ünvanı" kısmına " TÜRKİYE ŞEKER FABRİKALARI " yazarak " Ara " Butonuna tıklıyoruz. Sonrasında ise açlan ekranda ilanlara ulaşabilir ve iş ilanı numaraları ile başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Aramayı daraltmak için iŞKUR arama motorunda opsiyon olarak şehir seçerek aramayı hızlandırabilirsiniz.