Türkiye Vagon Sanayii bünyesindeki işçi perosnel eksikliğini karşılamak üzere alım yapacağını belirtti. 13 Aralık 2019 tarihi ile gelmiş olan duyuruya göre TÜVASAŞ bünyesindeki eksiklik için 20 kişilik boş kadro ile alım yapacak. Bu kapsamda adayların en az lise mezunu olmaları gereklidir.

KADRO DETAYLARI NEDİR?

Türkiye Vagon Sanayii Sürekli işçi pozisyonu ile Ortaöğretim kurumlarının ilgili bölümlerinden mezun olmak şartı ile 20 kişi alacak.

ŞARTLAR NEDİR?

TÜVASAŞ personel alımı için adaylardan, Tüekiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, 18 yaşını tamamlamış olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak gibi nitelikler aranacak.

İLANIN DETAYLARI:

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre Türkiye İş Kurumu aracılığı ile alım yapılacaktır.

talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınladığı tarihten itibaren 5 gün içerisinde Sakarya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabileceklerdir.

Başvuru yapıp nihai listede yer alan adaylar, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde sözlü sınava tabi tutulacaktır.

Sözlü Sınav Şirketimizde yapılacaktır

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim