Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan ilana göre en az ilköğretim mezunu personel alımı ilanı yayımlandı. Alımlar farklı pozisyonlara yapılacak olup ilköğetim mezunu olanlar başvuru yapabilecekler. Peki alım yapacak kurum detayları, Başvuru şartları ve başvuru detayları nedir? İşte tüm detayları sizlere haberimizde aktarıyoruz.

İLANIN DETAYLARI:

İŞKUR ile gelen ilanlara göre Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere iki farklı kadroda alım yapılacak. Bu kapsamda alımlar genel Beden İşçisi ve Temizlik pozisyonlarına yapılacak olup toplamda 10 kişilik kadro için başvuru alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

  1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  2. Affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı, değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak ve cezai soruşturması olmamak,
  3. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamış olmak,
  4. 25-35 yaş arasında olmak,
  5. Erkek adayların askerlikle ilişiği olmamak,
  6. Görevine devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı, vücut sakatlığı ve sağlığı ile engeli bulunmamak,
  7. Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
  8. En az ilköğretim, en çok ortaöğretim (lise ve dengi) mezunu olmak,

BAŞVURU BİLGİLERİ:

Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü İşçi personel alımları için başvuru süreci ilanın yayım tarihi olan 17 Şubat 2020 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 4 gün içerisinde yapılması gereklidir. Adaylar başvurularını en geç 21 Şubat 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Bu kapsamda adaylar başvurularını sadece İŞKUR resmi internet adresi üzerinden gerçekleştirmeleri gerekmektedir.