İŞKUR kamu ilanları yayımlandı. Az Önce 16 Ocak 2023 tarihi ile yayımlanmış olan Kamu İşçi alımı ilanına göre TÜRASAŞ ( Türkiye Raylı Sistemler Araçları Sanayii Anonim Şirketi ) bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Daimi olarak görev yapacak Kamu Personeli alımı yapacak. İlan İŞKUR üzerinde yayımlanmış olup başvurular sadece İnternet'ten yapılacaktır.

Başvuru Alınacak Kadro ve İlan Detayları:

Alım Yapacak Kurum: Türkiye Raylı Sistemler Sanayii Anonim Şirketi ( TÜRASAŞ ),

Çalışma Şekli: Daimi / Deneme Süreli

İşveren Statüsü: Kamu

Bu kapsamda TÜRASAŞ personel alımları " Diğer Teknisyen ve Teknikerler " pozisyonunda personel alımı yapılacaktır. Alımlar Sivas ve Sakarya illerinde yapılacak.

Kontenjan Bilgisi Nedir?

Diğer Teknisyen Ve Teknikerler alımları,

  • 10 Kişi Sivas,
  • 17 Kişi Sakarya,

illerinde gerçekleştirilecek.

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

TÜRASAŞ Kamu İşçi alımı için adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak" gibi şartlar aranacak.

KPSS Şartı Nedir?

Adayların 2022 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans seviyesinde KPSS P93 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

Yaş Şartı:

İlan tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış ve 30 yaşını aşmamış olmak.

Mezuniyet Şartı Nedir?

Sakarya alımları için 13 kişi Raylı Sistemler Makine Teknolojisi ön lisans ve 4 kişi Makine Teknolojisi ve Makine ön lisans mezunu olmak.

Sivas alımları için ise, 10 kişi Makine, Talaşlı Üretim ve Tesviye alanlarından mezun olmuş olmak gereklidir.

İkamet Şartı var!

Genel Müdürlüğe bağlı Sakarya ve Sivas Bölge Müdürlüklerimizin ihtiyaç duyduğu hizmet türlerinde / mesleklerinde alımların il/ilçe düzeyinde karşılanması yoluna gidilecektir. Başvurularda, kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınacaktır.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

TÜRASAŞ kamu personeli alımları için başvurular ilanın yayım tarihi olan 16 Ocak 2023 tarihi ile başlamış olup en geç 20 Ocak 2023 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gereklidir.

Sivas 10 Personel İş İlanı Numarası: 00007265578

Sakarya 4 Kişi Personel İş İlanı Numarası: 00007265589

Sakarya 13 Personel İş İlanı Numarası: 00007265723

Editör: TE Bilisim