Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan ilana göre Türk Silahlı Kuvvetleri Özel Eğitim merkezinde görev alacak personel alımı yapılacak. Başvuru süreci başlamış olan ilana sadece belirtilen nitelikleri taşıyan adaylar başvuru yapabilecekler. İşin Olsa ekibi olarak sizlere bu haberimizde TSK Personel alımı ilanı hakkında detayları paylaşacağız.

İLANIN DETAYLARI NEDİR?

Alım Yapacak Kurum: Marmara Ereğlisi Özel Eğitim Merkezi Komutanlığı

Çalışma Şekli: Daimi / Tam Zamanlı

İşveren Statüsü: Kamu

Bu kapsamda Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesine Tekirdağ ilinde Marmara Ereğlisi TSK Özel Eğitim Merkezi Komutanlığına 1 kişilik kadro ile Bilgi İşlem Destek Sorumlusu alımı yapılacak. En az Lise mezunu ve en fazla Lisans mezunu olan adaylar başvuru yapabilecekler.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

TSK Özel Eğitim Merkezi Komutanlığına personel alımı için adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak şartları aranacak.

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI:

  1. En az lise ve dengi okul ve en çok lisans mezunu olmak,
  2. Bimed Orduevi Takip sistemi Programı hakkında sertifikaya sahip olmak,
  3. Microsoft sunucu sistemleri (Active Directory ve Exchange ) ve yedekleme konusunda bilgi sahibi olmak,
  4. Ağ cihazları, ağ kablolama konusunda bilgi sahibi olmak,
  5. Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, yazıcı ile diğer çevre elemanları konusunda deneyimli, yazılım ve donanım kurulumu ile onarımını yapabilecek bilgiye sahip olmak,
  6. Sorumluluğunda olan cihazlar için envanter tutup, dağıtımını ve takibini yapabilecek niteliğe sahip olmak,
  7. Son kullanıcı desteğini etkin olarak verebilecek bilgiye sahip olmak,
  8. Minimum 3 (üç) yıl tecrübeye sahip olmak,

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

İŞKUR üzerinden yapılacak TSK personel alımı için için başvurular başladı. Adaylara başvuru için 4 günlük süre verilmiş olup en geç 23 Ekim 2020 tarihine kadar yapılacak başvurular kabul edilecektir. Adaylar başvurularını sadece " https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx " adresi üzerinden İş İlan No (00005734400) ile gerçekleştireceklerdir.

Editör: TE Bilisim