Haftanın ilanları yayımlandı. Az önce İŞKUR üzerinde Ocak ayının son ilanları yayımlndı. Söz konusu olan ilanlara göre Türk Silahlı Kuvvetlerine bağlı olan Orduevi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda Kamu İşçi Alımı yapacağını bildirdi. Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden personel alımı yapılacak. İŞKUR ile personel alımı başvurusu ilanın yayım tarihi olan 31 Ocak 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 4 gün içerisinde yani 4 Şubat 2022 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gereklidir.

KPSS'li KPSS siz Personel Alımı Yapılacak!

Orduevi bünyesinde KPSS puanı ile veya KPSS puanı olmaksızın personel alımı yapacak. Buna göre,

KPSS siz Personel Alımı İlan Detayı ve Kadrosu:

Çanakkale Gelibolu Orduevinde görev yapmak üzere 2 kişilik kadro ile Garson ( Sevis Elemanı ) alımı yapılacak. Kadın Erkek adayların başvuru yapabileceği ilan için KPSS Şartı Aranmıyor.

KPSS siz Personel Alımı için adaylardan, İş deneyim süresi kadar sosyal güvenlik kurumundan kayıtlı prim gününe sahip olduğunu belgelemek- Bu işi yaptığını gösterir en az 2 yıllık iş deneyim belgesini ibraz etmesi gereklidir. Alımlar Noter Kurası ile belirlenecek. Belge kontrolü Noter kurası öncesi kontrol edilecektir.

Söz konusu kadroya başvuru için adaylar mutlaka Online başvuruda bulunması gereklidir. Başvurular İş İlan No (00006543337) ile yapılacatır.

KPSS 60 Puan İle Personel Alımı Yapılacak!

Hamzaköy Eğitim Merkez Komutanlığı Lisans mezunu adaylar içerisinden 1 kişilik kadro ile Muhasebeci alımı yapacak. Alımlar Kadın Erkek adaylar içerisinden Muhasebeci pozisyonunda yapılacak. Başvuru için adayların ktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler,Sosyal Bilimler Fakültelerinden Maliye, Muhasebe, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Muhasebe ve Denetim, Muhasebe Finansman, Muhasebe ve Maliye, İktisat, İşletme, Muhasebe ve Finans Yönetimi bölümü mezunu adaylar içerisinden yapılacak.

Aynı zamanda adayların Geçerlilik süresi dolmamış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSp3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı ile yapılacak. Başvurular İş İlan No (00006543374) ile yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim