İŞKUR ilanları yayımlandı. 10 Mart 2022 tarihli yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Türk Sİlahlı Kuvvetlerine bağlı olan Orduevi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Kamu personeli alımı yapacağını ifade etti. Bu kapsamda yayımlanmış olan ilana göre alımlar Diyarbakır Orduevi Müdürlüğüne personel alımı yapılacak. Kamu Personeli alımı için adaylardan KPSS Puan şartı aranacak olup başvuru şartları be başvuru bilgisi haberde.

Kadro ve İlan Bilgisi Nedir?

Alım Yapacak Kurum: Türk Silahlı Kuvvetleri Orduevi

Kontenjan: 1 Muhasebeci

İş Veren Statüsü: kamu

Çalışma Şekli: Daimi / Tam Zamanlı

Başvuru Şartları Nelerdir?

İŞKUR ile yayımlanan ilan için adaylardan genel olarak, 18 Yaşını tamamlamış olmak, ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Alanında tecrübeli olmak, Herhangi bir sağlık sorunu olmamak gibi şartlar aranacak.

Özel Başvuru şartları:

Başvurular İŞKUR İle Online Yapılacak!

Yayımlanan işçi personel alımı ilanı ile TSK Orduevi Muhasebeci alımı başvuruları 10 mart 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 4 gün içerisinde yani 14 Mart 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Başvurular sadece İŞKUR üzerinden https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden İş İlan No (00006620934) kullnılarak başvuru yapılacak.