Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı personel alımı için Hafta başında İŞKUR aracılığı ile ilan yayımlamıştı. 17 Ocak 2022 tarihi ile gelmiş olan ilana göre Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı ( TPAO ) 50 kişilik kadro ile 11 farklı alanda Kamu Personeli Alımı yapılacak. Başvurular sona ermekte olup en çok merak edilenlerden birisi de sonuçların ne zaman açıklanacağı oldu.

İŞKUR ile alınan başvurularda Kura çekimi yapılacak mı? Başvuru değerlendirmesi nasıl yapılacak? Başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz.

50 Kamu Personeli Alımı Yapılacak?

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı bünyesindeki eksikliği gidermek için 2 Çevre Mühendisi, 1 Bilgisayar Mühendisi, 2 Elektrik-Elektronik Mühendisi, 2 Endüstri Mühendisi, 3 Harita Mühendisi, 2 İnşaat Mühendisi, 11 Jeofizik Mühendisi, 1 Kimya Mühendisi, 1 Kimyager, 17 Petrol Ve Doğal Gaz Mühendisi, 8 Uzman Yardımcısı (Genel) alımı yapılacak. Alımlar Batman, Ankara, Adıyaman bölge müdürlüklerinde yapılacak.

Başvurular Sona Eriyor?

50 kamu personeli alımı başvurularında sona geldik. 17 Ocak 2022 tarihi ile başlamış olan başvurular en geç 21 Ocak 2022 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar en geç Cuma günü 23:59 a kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir.

Başvuru yapacak adaylar aşağıdaki bağlantıyı kullanarak başvuru yapılacak detaylı kontenjanları ve pozisyonuna göre özel başvuru şartlarına ulaşabilirsiniz.

TPAO 50 Personel Alımı İŞKUR'da! Kadro Dağılımı, Şartlar ve Şehirler

Kura Çekimi Yapılacak Mı? Değerlendirmeler Nasıl Yapılacak?

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı 50 personel alımı için değerlendirmelerde Kura çekimi yapılmayacak. İŞKUR üzerinden alınan başvurular genellikle Kura işlemleri ile yapıldığından adaylar kura çekimi bekliyor. Ancak başvurular KPSS Puanın göre yapıldığından değerlendirmelerde KPSS Puan sırası kullanılacaktır. En yüksek puandan başlamak üzere en düşük puana kadar yapılacak değerlendirmeye göre personel alımı yapılacaktır.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

TPAO 50 personel alımı başvuruları 21 Ocak 2022 tarihinde sona erecek olup Başvuru sonuçlarının en geç Şubat ayına kadar açıklanması bekleniyor. Başvuru sonuçları Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı resmi İnternet adresi üzerinde açıklanacaktır. Başvuru sonuçlarından anında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA