Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı ( TPAO ) 50 personel alımı ilanı yayımlandı. Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 50 kişilik boş kadro ile Kamu Personeli alımı yapılacak. Mühendislik alanlarında ve Uzman yardımcılığı alanlarında Kamu Personeli Alımı yapılacak olup İşin Olsa ekibi olarak İŞKUR'da yayımlanarak başvuru süreci başlamış olan ilan hakkında detayları sizlerle paylaşacağız.

50 Personel Alımı Yapılacak Kadrolar Hangileridir?

  • 2 Çevre Mühendisi
  • 1 Bilgisayar Mühendisi
  • 2 Elektrik-Elektronik Mühendisi
  • 2 Endüstri Mühendisi
  • 3 Harita Mühendisi
  • 2 İnşaat Mühendisi
  • 11 Jeofizik Mühendisi
  • 1 Kimya Mühendisi
  • 1 Kimyager
  • 17 Petrol Ve Doğal Gaz Mühendisi
  • 8 Uzman Yardımcısı (Genel)

Hangi Şehirlerde Personel Alımı Yapılacak?

  • Batman,
  • Ankara,
  • Adıyaman,

Adaylardan Aranacak Genel Başvuru Şartları Nedir?

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı bünyesine 50 personel alımı için adaylardan genel olarak, Seyahat engeli ve arazi çalışmasına mani hali bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış, tecilli veya muaf olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Kamu Personeli Seçme Sınavından P3 puan türünden en az 60 puan almış olma gereklidir.

Ayrıca TPAO başvurusunu alacak adaylardan tercih sebebi olarak ön planda tututacağı adaylardan İyi derece İngilizce belgesine sahip olmak, “B” sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Microsoft Office uygulamalarını iyi derecede kullanabilmek (Word, Excel, Outlook, v.b.), şartları aranacak.

Pozisyonuna Göre Özel Başvuru Şartları Nelerdir?

Çevre Mühendisi : Üniversitelerin Çevre Mühendisliği Lisans programından mezun olmak. Brüt Ücret (Tazminatlar ve ikramiye dahil) 17.452.17/Ay'dır.

Bilgisayar Mühendisi : Son 3 yıl içerisinde yapılan yabancı dil sınavı (YDS) İngilizce testinden 70 ve üstü, TOEFL İnternet Based Testinden en az 69 puan ve üstü, CEFR B1 almış olmak ve Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği Lisans programından mezun olmak.

Elektrik-Elektronik Mühendisi : Üniversitelerin Elektrik-Elektronik Mühendisliği Lisans programından mezun olmak ve Tercih sebebi olarak, Yüksek Gerilim Tesislerinde çalışmış veya sistem otomasyon kurulumu konusunda deneyimli olmak veya Güneş enerji sistemleri kurulum konusunda bilgi sahibi olmak.

Endüstri Mühendisi : Üniversitelerin Endüstri Mühendisliği Lisans programından mezun olmak.

Harita Mühendisi: Üniversitelerin Harita Mühendisliği Lisans programından mezun olmak, Sektöründe mesleği ile ilgili en az (3) yıllık tecrübeli olduğunu hizmet belgesi ile (hizmet özel sektörde geçmiş ise SSK prim dökümüyle birlikte) belgelendirmek, Özel veya Kamu Sektöründe (Tapulama, Kadastro, Harita tespit ve ölçüm işleri ile Emlak ve Kamulaştırma harita hazırlama ve kontrol işleri) çalışmaları yapmış olmak.

İnşaat Mühendisi : Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği Lisans programından mezun olmak, Özel veya Kamu Sektöründe (Her türlü bina, yol ve lokasyonların imalatı ile bakım onarım ve tadilatlarının projelendirme, yaklaşık maliyet, metraj dosyalarını oluşturma ve her türlü kontrol işleri) çalışmış olmak.

Jeofizik Mühendisi: Üniversitelerin Jeofizik Mühendisliği Lisans programından mezun olmak. Tercih sebebi olarak ise Sismik Veri Toplama Saha Uygulamalarında tecrübesi olmak. Tektonik açıdan yoğun bölgede sismik yorum tecrübesi olarak, petrel programını iyi kullanabilmek.

Kimya Mühendisi: Üniversitelerin Kimya Mühendisliği Lisans programından mezun olmak.

Kimyager: Üniversitelerin Kimya Lisans programından mezun olmak.

Petrol Ve Doğal Gaz Mühendisi: Son 3 yıl içerisinde yapılan yabancı dil sınavı (YDS) İngilizce testinden 70 ve üstü, TOEFL İnternet Based Testinden en az 69 puan ve üstü, CEFR B1 almış olmak ve Üniversitelerin Petrol veya Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Lisans programından mezun olmak

Uzman Yardımcısı (Genel): Üniversitelerin İşletme, İktisat, Kamu Yönetimi ya da Uluslararası İlişkiler lisans programının birinden mezun olmak ve ERP kullanımı ve Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) yazışmalarını uygulayabilmek.

İŞKUR' Başvuruları Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yapılacak başvurular için süreç başladı. 17 Ocak 2022 tarihi ile başlamış olan personel alımı başvuruları en geç 21 Ocak 2022 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını sadece Elektronik ortamda veya Alo170 üzerinden gerçekleştirecekler. Başvurularınızı pozisyonuna göre veşehre göre gerçekleştireceksiniz.

Başvuru için aşağıdaki bağlantıyı kullanarakbaşvuru ekranına ulaşabilecek ve iş ilanı numarası ile veya " İşyeri Ünvanı" yazak kısma "TÜRKİYE PETROLLERİ" yazarak ilanlara ulaşabilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

DİĞER İŞKUR PERSONEL ALIMI İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim