Türkiye İş Kurumu aracılığı ile haftanın kamu ilanları yayımlandı. Söz konusu ilanlara göre kamu kurumları ve kuruluşları bğnyelerindeki eksikliği karşılamak üzere alım yapıyor. Öte yandan İŞKUR üzerinde yayımlanan bir diğer ilan ile Kömür İşletmeleri kurumu oldu. Resi Gazete ve İŞKUR ilanları ile Engelli Personel Alımı yapılacak. Bu kapsamda TKİ bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 2 personel alımı gerçekleştirecek.

İlanın Detayları:

Alım Yapacak Kurum: Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü

Şehir: Kütahya

Kontenjan: 2 Madenci ( Genel )

İş Unvanı: Daimi

İşyeri: Garp Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü ( Tavşanlı )

Öğrenim Durumu: Lise ve Dengi Okul Mezunu

Niteliği: Belirsiz süreli ( Daimi )

Başvuru Şartları Nedir?

TKİ İşçi alımı kapsamında adaylardan, en az ve en fazla ortaöğretim ( lise ve degi okul ) mezunu olmak,  18 Yaşını tamamlamış olmak, Türkiye CUmhuriyeti vatandaşı olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Alımların Engelli adaylar içerisinden yapılacağından adayların duyurumunu gösterir belgeye sahip olmaları gerekmektedir.

Başvurular İŞKUR Üzerinden yapılacak?

TKİ işçi alımı başvuruları sadece İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda başvuru yapmak isteyen adaylar " https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx " bağlantısına tıklayarak Alım yapılacak şehri Kütahya seçim veya aşağıdaki iş ilanı numarasını kullanabilirsiniz.

İş İlanı Numarası: 00006655841

Editör: TE Bilisim