Ticaret Bakanlığından az önce gelmiş olan duyuru ile uzun süredir beklenen sonuçlar açıklandı. Bakanlık Şubat ayında yayımladığı ilan ile bünyesine farklı kadrolarda 115 İşçi Alımı yapacağını bildirmişti. Alımlar Güvenlik Görevlisi ve Beden İşçisi kadrolarında yapılmaktaydı. Adaylara Uygulanmış olan Sözlü sınav sonuçları açıklanarak atanacak asıl adaylar belli oldu.

SONUÇLAR UZUN SÜREDEN SONRA AÇIKLANDI!

Ticaret Bakanlığına 115 işçi alımı için Mart ayında yapılan sözlü sınav sonuçları 6 ay aradan sonra açıklandı.

16.03.2021-26.03.2021 tarihleri arasında yapılan Sürekli İşçi sözlü sınavı sonucunda oluşan asıl ve yedek aday listeleri için ilgili unvanların üzerine tıklayınız.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Asıl liste için tıklayınız)

Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Yedek liste için tıklayınız)

Beden İşçisi (Asıl Liste için tıklayınız)

Beden İşçisi (Yedek Liste için tıklayınız)

 BELGE TESLİMİ NE ZAMAN?

Adayların atanabilmeleri için aşağıda belirtilen belgeleri ve beyanlarını 08.10.2021 tarihi mesai bitimine kadar Ticaret Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü (Söğütözü Mah. 2176 Sk. No: 63 06530 Çankaya/ANKARA) adresine elden, posta ya da kargo yoluyla ulaştırmaları zorunludur. Posta ya da kargodaki gecikmeler dikkate alınmaz. Belirtilen sürede belgelerini teslim etmeyen aday atanma hakkını kaybeder.

Gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılır ve atamaları yapılmaz; atamaları yapılmış ise iptal edilir. Bu kişiler hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulur.

Atama için öngörülen koşulları karşılamayan adaylar, yerleştirmeden doğan tüm haklarını kaybederler. Yedek listedeki adayların şu aşamada herhangi bir belge göndermelerine gerek yoktur. Asıl adayların evrak teslimini müteakip kendileri ile iletişime geçilecektir.

Editör: TE Bilisim