Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü memur alımı ilanı yayımlandı. İstanbul İlinde bulunan memur eksikliği için Sürekli işçi statüsünde 25 kişilik kadro ile Demiryolu Trafik Kontrolörü Alınacaktır. Adaylar Demiryolu Trafik Kontrolörü sanat kolunda işe alınacak adaylar İSTANBUL il sınırlarında bulunan işyerlerinde çalışacaktır. KPSS siz Memur Alımı ilanı detayları haberde.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İŞKUR’da ilan edilen işgücü talebinin son başvuru tarihi itibariyle 46 yaşından gün almamış olmak,

İŞKUR’da ilan edilen işgücü talebinin son başvuru tarihi itibarıyla meslek liselerinin Elektrik, Elektronik, Elektrik Elektronik, Makine, Motor, Mekatronik bölümleri ile meslek yüksekokullarının Elektrik, Elektronik, Elektrik Elektronik, Makine, Motor, Mekatronik programları ve denklik grubunda yer alan bölüm ve programların birinden mezun olmak, Lisans mezunu olarak gelenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

İŞKUR’da ilan edilen işgücü talebinin son başvuru tarihi itibarıyla kent içi raylı sistemlerde 3 yıl tren sürücüsü [Tren Makinisti, Tramvay/Metro Sürücüsü (Vatman)] veya 2 yıl trafik kontrolörü (Demiryolu Trafik Kontrolörü, Trafik Baş Kontrolörü (Demiryolu), Kent İçi Raylı Sistemler Trafik Kontrolörü) olarak çalışmış olma şartı aranmaktadır. Adaylar bu çalışmalarını karekodlu SGK Tescil ve Hizmet Dökümü ile belgeleyecektir. Bu belge e-Devlet şifresi ile www.turkiye.gov.tr. adresinden alınacaktır,

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

TCDD memur alımı başvuruları Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yapılacak olup başvuru süreci 19 Ekim 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 25 Ekim 2021 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gereklidir. başvurular " https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx " adresi üzerinden yapılacaktır.

KURA ÇEKİMİ YAPILACAK

-İŞKUR’ca gönderilen nihai listedeki adayların; ilanda belirtilen şartları taşıyıp taşımadıkları noter huzurunda 17.11.2021 tarihinde yapılacak kura çekimi öncesi aşağıda belirtilen belgeler ile TCDD web sitesi (http://www.tcdd.gov.tr/) duyurular bölümünde ilan edilecek tarihler arasında TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığında kontrol edilecek ve belgeleri alınacaktır.

BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim