Hafta başı itibari ile İŞKUR'da yayımlanmış olan işçi alımı ilanına göre 4 kamu kurumu bünyesindeki eksikliği giderebilmek için 192 kişilik kadro ile Kamu İşçi alımı gerçekleştirecek. Bu kapsamda hafta başında 7 mart 2022 tarihi ile yayımlanan ilana göre TCDD, BTK, KEGM ve KGM bünyelerindeki eksiklik için 192 işçi alımı sona eriyor. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar aşağıdaki bilgiler doğrultusunda başvurularını gerçekleştirebilirler.

192 Kamu İşçi Alımı KPSS'li KPSS'siz Yapılacak!

İŞKUR ile gelmiş ilanlar için Bazı kurumlar KPSS puanı ile işçi alımı gerçekleştirecek. Bazı kurumlar ise KPSS Şartı olmaksızın yapılacak. KPSS Puanı ile alımlarda 60 Taban puan şartı aranacaktır. İŞKUR ile 11 mart 2022 tarihi ile sona erecek başvuru detayları haberde.

TCDD 180 İşçi Personel Alımı İlanı:

TCDD bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 180 kişilik boş kadro ile Tren Teşkil İşçisi alımı yapılacağını bildirdi. Sadece Ön Lisans mezunu olan adaylardan başvuru alınıyor olup iki farklı alanda işçi personel alımı yapılacak. Ayrıca Farklı şehirler için alım yapacağını bildiren TCDD başvuru şartı olarak genel nitelikler dışında, belirtilen ön lisans programlarından mezun olmuş olmak, 2020 yılı KPSS'den P93 puan türünden en az 60 puan almış olmak ve 31 yaşından gün almamış olmak şartları aranacaktır.

İlanın Detayları Burada

BTK ( Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu ) 15 İşçi Alımı:

BTK 15 personel alımı yapacak. Alımlar farklı pozisyonlarda gerçekleştirilecek olup 15 kişilik kadro ile 5 Özel Güvenlik Görevlisi (Silahlı), 8 Temizlik Görevlisi, 1 Bulaşıkçı (Stevard), 1 Aşçı alımı gerçekleştirilecek. henüz başvuru yapmamış olan adaylar için son gün.

Başvuru ve İlanın Detayları Burada

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 1 Büro Memuru Alımı İlanı:

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü bünyesine TMY kapsamında olmak üzere 1 Büro Memuru alımı gerçekleştirecek. KPSS taban puan şartı olmaksızın 1 Büro Memuru alımı gerçekleştirilecektir.

İlanın Detayları Burada

Karayolları Genel Müdürlüğü ( KGM ) 1 İşçi Alım İlanı:

karayolları Genel müdürlüğüne bağlı olan TCK 1. Bölge Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 18 - 35 yaş aralığında Eski Hükümlü veya TMY kapsamında işçi alımı gerçekleştirecek. Kura çekimi ile işçi alımı gerçekleştirilecek olup, başvuru için son gün.

İş İlanı Numarası: 00006610465

Editör: TE Bilisim