TCDD Geçtiğimiz gün işçi alımı ilanı yayımlamıştı. 82 Kişilik kadro ile TCDD 4 farklı şehirde olmak üzere işçi alımı yapacak. Ön Lisans mezunları içerisinden yapılacak alımlar için sadece başvuru şartlarını sağlayan adaylar başvuruda bulunabilecekler. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar hakkında sizlere bilgileri paylaşıyoruz.

Şehre Göre Kontenjan Dağılımı:

Devlet Demiryolları 2022 yılı İşçi Alımı faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda yayımlanmış olan ilana göre, 

  • 20 Edirne,
  • 20 İstanbul,
  • 22 Malatya,
  • 20 Elazığ,

Başvurular Devam Ediyor!

TCDD İşçi Alımı başvurularında sona geldik. 14 Mart 2022 tarihi ile başlayan başvurular en geç 18 Mart 2022 tarihine kadar devam edecek. Henüz başvuru yapmamış olan adayların başvurularını gerçekleştirebilecekler. Bu kapsamda Başvurular sadece İŞKUR üzerinde yapılacak olup Elektronik ortamda yapılacak başvurular kabul edilecek. 

Başvurusu kabul edilen adaylar nihai listeye göre sözlü sınava tabii tutulacaklardır. Sözlü sınav 30 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecektir.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

TCDD İşçi Alımı ilanına bazı nitelikleri sağlayan adaylar kabul edilecektir. Buna göre adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, gibi nitelikler aranacaktır.

İLANIN DETAYLARI VE İŞ İLANI NUMARALARI BURADA

Editör: TE Bilisim