Türkiye İş Kurumu 16 Mayıs 2019 ilanlarını yayımladı. Yayımlanmış olan ilanlar arasında yer alan Tarım ve orman Bakanlığına bağlı Uluslararası Tarımsal Araştırma ve Eğitim Merkezi bünyesindeki eksikliği karşılamak için personel alımı yapacağını ilan etti. Bu bağlamda farklı pozisyonlarda işçi ve personel statülerinde alımlar yapılacak. İşin Olsa ekibi olarak sizlere ilanın detaylarını ve aranan şartları aşağıda paylaşıyoruz.

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurum: Uluslararası Tarımsal Araştırma ve Eğitim Merkezi

Toplam Alınacak Personel Sayısı : 25

Çalışma Şekli : Geçici / Tam Süreli

İşveren Statüsü : Kamu

Bu yönde Uluslararası Tarımsal Araştırma ve Eğitim Merkezi 25 kişilik boş kadro ile 2 Aşçı, 3 Aşçı Yardımcısı, 19 Temizlik Görevlisi ve 1 Cankurtaran alımı yapacak. Adayların değerlendirilmeleri için adaylara kura çekimi yapılacaktır. Başvuru yapmış olan adaylar için İŞKUR nihai liste hazırlayacak ve Uluslararası Tarımsal Araştırma ve Eğitim Merkezine iletecek. Bu bağlamda İlgili Kura Noter Huzurunda 28 Mayıs 2019 tarihi itibari ile saat 10:00 'da Uluslararası Tarımsal Araştırma ve Eğitim Merkezi Müdürlüğü yerleşkesinde yapılacaktır. Kura sonuçları ve diğer her türlü duyurular https://arastirma.tarimorman.gov.tr/izmirutaem internet adresinden ilan edilecektir. Kuraya katılacak adaylar ve kura sonucu yerleştirilen adaylara herhangi bir yazılı tebligat yapılmayacaktır. Bu ilan tebligat yerine geçecektir.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Uluslararası Tarımsal Araştırma ve Eğitim Merkezi alımını yapacağı yukarıdaki pozisyonlar için adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Son Başvuru tarihi itibari ile 18 yaşını tamamlamış olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak,

Terör örgütleriyle eylem birliği içerisinde olmamış, bu örgütlere yardım etmemiş, kamu imkân ve kaynaklarını bu örgütleri desteklemeye yönelik kullanmamış ya da kullandırmamış, bu örgütlerin propagandasını yapmamış olmak, 

Millî Güvenlik Kurulunca Devletin millî güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara ya da terör örgütlerine üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı bulunmamak,

Cankurataran pozidyonu için en az lise mezunu olmak, Aşçı, Aşçı Yardımcısı ve Temizlik Görevlisi için en az İlköğretim mezunu olmak şartları aranıyor.

BAŞVURULAR:

İlgili ilan için adaylar başvurularına 16 mayıs 2019 tarihi itibari ile başladılar ve en geç 4 gün içerisinde gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bu bağlamda adaylar başvurularını en geç 20 mayıs 2019 tarihine kadar yapmak zorundadırlar.

Adaylar Başvurularını https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine girerek ilan numaraları ile veya arama kısmına ULUSLARARASI TARIMSAL ARAŞTIRMA VE EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ  yazarak ilgil ilanlara ulaşabilirler. Ayrıca aşağıda sizlerle ilan numaralarını paylaşıyor olacağız.

Cankurtaran: İş İlan No (00004981710)

Temizlik Görevlisi: İş İlan No (00004981796)

Aşçı Yardımcısı: İş İlan No (00004981686)

Aşçı: İş İlan No (00004981676)

Editör: TE Bilisim