Türkiye İş Kurumu aracılığı ile işçi alımı ilanları yayımlandı. Yayımlanmış olan ilana göre Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere en az ilköğretim mezunu işçi alımı yapacak. Bu kapsamda alımlar Tavukçuluk Araştırma Enstitüsü Müdürlüğüne yapılacak. Toplamda 10 kişilik boş kadro ile personel alımı yapılacak.

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurum: Tarım ve Orman Bakanlığı Tavukçuluk Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü

Çalışma Şekli: Geçici / Tam Zamanlı

İşveren Statüsü: Kamu

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı için adaylar başvurularını bazı nitelikler kapsamında gerçekleştirecekler. Bu yönde adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak gibi nitelikler aranacak.

Alımlar Kümes Bakım İşçisi kadrosunda yapılacak olup başvuru için adaylardan, Kümes işlerini yapmaya engel bir durumunun olmaması ve Kümes ve kuluçhane gibi tozlu ortamlarda çalışmasına engel sağlık probleminin olmadığına dair sağlık raporunun olması gereklidir.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Bakanlığı işçi personel alımı başvuruları için başvurular 28 Haziran 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 02 Temmuz 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını 00006109922 ve 00006109918 ilan numarası ile gerçekleştireceklerdir.