Türkiye İş Kurumu aracılığı ile 24 Ekim 2019 tarihi itibari ile yayımlanmış olan ilanlara göre Kamu Grubu kapsamında personel alımı yapılacağı belirtildi. Bu yönde tarım ve Orman Bakanlığı Ankara Çankaya ilçesinde buınan biriminde görevlendirmek üzere Kadın Erkek adaylar içerisinden KPSS şartı olmadan kamu personeli alımı yaoacağını belirtti.

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurum: Tarım ve Orman Bakanlığı

Alım Kadrosu: Tarım İşçisi ( Tarla Ürünleri )

Alım yapılacak Sayı: 1

Çalışma Şekli: Daimi / Tam Zamanlı

İşveren Türü: Kamu

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesindeki eksiklik için 1 tarım işçisi alımı yapacak olup adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Kadın veya Erkek olmak, 18 yaşını doldurmuş ve 35 yaşından büyük olmamak, En az Ortaöğretim ( Lise ve Dengi ) mezunu olmak, Organik Tarım Sertifikası sahibi olmak, MEB Onaylı Hijyen Eğitimi Sertifikası sahibi olmak gibi şartlar aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Adaylar söz konusu ilan için başvurularına bugün yani ilanın yayım tarihi olan 24 Ekim 2019 tarihi itibari ile başlayabilecekler ve en geç 4 gün içerisinde 28 Ekim 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular İŞKUR resmi internet adresi üzerinden İş İlan No (00005228170) ile yapılacaktır.