Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı olan Orman Genel Müdürlüğü 2021 yılı işçi alımı ilanı için başvurular hafta balı itibari ile 14 Haziran 2021 tarihinde başlamıştı. Artık sona ermekte olup adaylar başvuru sonuçlarını ne zaman açıklanacağını merak etmektedir. Bizde İşin Olsa ekibi olarak sizlere bu haberimizde OGM 2012 yılı işçi alımı hakkında, Kura çekimi ve sınavlar hakkında bilgileri aktaracağız.

2083 DAİMİ VE GEÇİCİ İŞÇİ ALIMI YAPILIYOR!

Daha önce de Cumhurbaşkanı ve Tarım Bakanı tarafından yapılan açıklamalara göre 2021 yılı kapsamında 2000 üzerinde işçi alımı yapılacağı bildirilmişti. Bu kapsamda yayımlanan işçi alımı ilanına göre 2021 yılı 2083 kişilik boş kadro ile Daimi ve Geçici işçi alımı yapılacak. Bu kapsamda Daimi olarak 3 ve Geçici olarak 2080 işçi alınacak. Bu kapsamda kadro dağılımı ise,

  • Diğer Fidanlık İşçileri Ve Bahçıvanlar 132 kişi,
  • Orman İşçisi 1792 Kişi,
  • Aşçı 77 kişi,
  • İş Makineleri Bakım ve Onarımcısı 77 kişi,
  • Tornacı (Torna Tezgahı İşçisi) 2 Kişi,
  • Buldozer (Dozer) Operatörü 1 Kişi,
  • Greyder Operatörü 1 Kişi,
  • Ekskavatör(Kazıma Ve Yükleme) Operatörü 1 Kişi,

2021 yılı işçi alımı kadrolarda bu şekilde. İlgili ilanın tüm bilgilerine BURAYA TIKLAYARAK ulaşabilirsiniz.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR

OGM İşçi alımı başvuruları 14 Haziran 2021 tarihi ile başlamıştı. Adaylar başvurularını en geç 18 Haziran 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular sadece Türkiye İş Kurumu aracılığı ile elektronik ortamda yapılacaktır.

KURA ÇEKİMİ YAPILACAK!

OGM işçi alımına başvuru yapan adayların merak ettiği konulardan biriside Kura çekimi oldu. Bu kapsamda kura çekimi işlemleri 29.06.2021-04.07.2021 tarihleri arasında olacaktır. Kuranın net tarihi ilgili bölge müdürlüğünün internet sitesinde yayınlanacaktır.

KURA ÇEKİMİ SONRASI UYGULANACAK İŞLEMLER:

OGM kura çekimi işlemlerini tamamladıktan sonra adaylara sözlü ve uygulaması sınav yapacak. İlanın bulunduğu İşyeri hangi Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ise sözlü ve uygulamalı sınav o Orman Bölge Müdürlüğünce yapılacaktır.

SINAV VE KURA BİLGİLENDİRMELERİ:

Adaylardan istenecek evraklar, evrak teslim tarihleri, sınav yeri, sınav tarihi ve İşe alım süreci ile ilgili tüm bilgilendirmeler Orman Bölge Müdürlükleri internet siteleri üzerinden ilan edilecektir.

OGM bu yönde yayımladığı duyuru ile 28 bölge müdürlüğünün internet sitesini paylaştı.

OGM'den 2083 İşçi Alımı İçin Kura ve Sonuç Listesi İçin Duyuru Geldi

Editör: TE Bilisim