Türkiye İş Kurumu üzerinde işçi personel alımı ilanları yayımlandı. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yayımlanmış olan işçi alımı ilanına göre KPSS Puanı ile Ankara'da Sözlşemeli İşçi Alımı yapılacak. İlana göre  Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı olan Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Merkez Döner Sermaye İşletmesi Kreş ve Gündüz Bakımevinde görevlendirmek için 2 kişilik boşluk ile Çocuk Bakıcısı/Çocuk Bakım Elemanı alımı yapılacak. Kamu hizmeti olarak görev yapacak olan Çocuk Bakıcısı maaşları ise 4000 L ile 6000 TL arasında değişmektedir.

KPSS Şartı Var!

Bakıcı alımı için adayların Ön Lisans Çocuk Gelişimi bölümü mezunu olmaları gereklidir. Bu kapsamda adayların 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans seviyesinde KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gereklidir.

Tüm Diğer 60 KPSS Puanı İle Memur Alımı İlanları Burada

Başvuru Şartları Belli Oldu!

Tarım ve Orman Bakanlığı Merkez Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde Sözleşmeli İşçi statüsünde çalıştırılmak üzere:

  • 2 yıllık eğitim veren Üniversitelerin Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümünden mezun olmak.
  • 35 yaşından gün almamış olmak.
  • En az 2 yıl mesleki deneyiminin olması.
  • 2020 KPSS puanı P93 puan türü geçerlidir.
  • Görevlendirileceği grubun sınıf öğretmeninin denetiminde, sınıf ve uyku odalarının temizliği ve çocukların özbakım işlerini yapabilecek olması gerekmektedir.

Başvurular online İŞKUR Üzerinden!

Tarım ve Orman Bakanlığı kreşte görevlendirmek için alacağı personel adalarının başvuruları İŞKUR aracılığı ile yapılacaktır. Bu kapsamda " https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx " adresi üzerinden 00006268391 iş ilanı numarası ile başvurularınızı yapabilirsiniz. Başvuru süreci 9 Eylül 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 13 Eylül 2021 tarihine kadar devam edecektir.

Editör: TE Bilisim