Hemen hemen her il ve ilçe bünyesinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı olarak görev yapan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları bünyesinde birçok kadroda alımlar gerçekleştirilmekte olup İŞKUR üzerinden yayınlanan bu ilanlarda Temmuz 2020 yılı itibari ile birçok SYDV’ye ait ilanlar mevcuttur. İşte hali hazırda lan veren 5 SYDV tarafından gerçekleştirilecek olan alımlar ve bu alımlara ilişkin detaylar.

Saruhanlı SYDV

Kurum tarafından yapılacak olan alımda 1 şoför alımı yapılacak olup adayların T.C. vatandaşı olmak, medeni haklarını kullanma ehliyeti olmak, adli sicil kaydı olmamak, 18 yaşını bitirmiş olmak, Geriatri mezunu olan ya da yaşlı refakatçi sertifikası bulunan, en az B sınıfı ehliyeti olmak şartlarının sağlanması gerekmektedir.

5 temizlik görevlisi alımı için adayların ise genel alım şartlarını yanı sıra 18 yaşını bitirmiş olmak, Geriatri mezunu olan ya da yaşlı refakatçi sertifikası bulunmak, sosyal iletişim becerisine sahip olmak şartlarının sağlanması istenmektedir.

Tefenni SYDV

SYDV tarafından 3 amaca yönelik personel alımı yapılacak olup adayın herhangi bir sosyal güvencesi bulunmaması, tercihen eşinin çalışmıyor olması, proje kapsamında fiziki güç ve yeterliliğinin bulunması, son altı aydır ilçede ikamet ediyor olmak, tercihen en az lise mezunu ve yaşlı bakımı alanında sertifikası olma şartları ilan için aranmaktadır.

Şaphane SYDV

Kurum 4 yaşlı ve engelli bakımı, temizlik personeli alımı yapılacak olup adayların hasta ve refakatçi, ev kurum temizliği konusunda sertifikası bulunmak, tercihen geriatri bölümü mezunu olmak, 18 ile 50 yaş arasında olmak, kadın olmak, ilgili il sınırları içinde ikamet ediyor olmak şartlarını sağlayan adayların başvurularını alacaktır.

Ulus SYDV

Kurum tarafında yapılacak olan alımda hasta ve yaşlı bakım elemanı alımında adayların genel alım şartlarını sağlamasının yanı sıra sosyal güvencesi olmaması, güç ve yeterliliği bulunmak, kadın olmak, seyahat engeli olmamak, ilçede ikamet ediyor olmak, 18 yaşından büyü olmak şartlarının sağlanması gerekir.

Konak SYDV

Kömür yardımı dağıtım personeli alımı yapacak olan kurum genel alım şartlarına ek olarak en az ilkokul mezunu olmak ve işin niteliği gereği erkek olmak, 18 yaşından büyük olmak başvuru şartlarının sağlanması gereklidir.

Alımlara ve ilanlara ilişkin detaylar için: https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/

Editör: TE Bilisim