Süleyman Demirel Üniversitesi işçi personel alımı ilanı yayımlandı. Kamu İŞKUR İlanları üzerinde yayımlanmış olan işçi personel alımı ilanına göre Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere fakrlı kadrolarda alım yapacak. Bu kapsamda İŞKUR ile yayımlanan ilan hakkında detayları İşin Olsa ekibi olarak paylaşacağız.

KADROLAR:

  • 8 Güvenlik Görevlisi,
  • 10 Beden İşçisi,

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Kamu Üniversitesine personel alımı için genel olarak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak şartları aranacak.

Özel Olarak ise adaylardan,

Güvenlik Görevlisi alımı için, En az Lise mezunu olmak, 18 yaşını tamamlamış ve 45 yaşından büyük olmamak, En az 170 cm boyunda olmak, Güvenlik sertifikasına sahip olmak, en az 1 yıl deeyim sahibi olmak, Vardiyalı ve hafta sonu çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak gerekmektedir.

Beden İşçisi alımı için ise, en az İlkokul mezunu olmak, 18 yaşını tamamlamış ve 30 yaşından büyük olmamak, Vardiyalı çalışmayı kabul edebilecek olmak gerekmektedir.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

İlan İŞKUR üzerinde 17 Eylül 2021 tarihi ile yayımlanmış olup başvuru süreci başlamıştır. Adaylar başvurularını en geç 4 gün içerisinde yani 21 Eylül 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvuru lar https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden Online olarak yapılacaktır.