Sosyal Güvenlik Kurumu personel alımı yapmaya devam ediyor. İŞKUR üzerinde yayımlanan ilana göre Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere Daimi / Tam Zamanlı Eski Hükümlü veya TMY (Terorle Mücadelede Yaralanan) kapsamında alım yapacağını belirtti.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü bünyesine Temizlik Görevlisi alımı yapacak olup adayların başvuru yapabilmeleri için öncelikle belirtilen nitekikleri taşıyor olmaları gereklidir. Bu yönde adaylardan,

1-2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye'de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk vatandaşı olmak.

2- 18 yaşını tamamlamış olmak.

3- İlgili Özel kanun veya diğer mevzuatında yer alan şartları taşımak.

4- Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak.

5- Yapılacak Güvenlik Soruşturması ve/veya Arşiv Araştırması olumlu sonuçlanmak.

6- Askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak).

7- Her aday, Antalya İş Kurumunda (İŞKUR) yayımlanan listede belirtilen bir işyeri ve bir meslek koluna başvuru yapabilecektir.

8- İlanın yayınlandığı tarihte herhangi bir kamu kurumunda çalışmıyor olmak.

9- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaması gerekmektedir.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Sosyal Güvenlik il Genel Müdürlüğü bünyesine alımını yapacağı temizlik görevlisi pozisyonu için başvurular başladı. Başvurular 16 Aralık 2019 tarihi ile 20 Aralık 2019 tarihleri arasında yapılacak olup başvurular Elektronik ortamda veya İŞKUR il müdürlüğüne alınacaktır. Başvuru yapmak isteyenler İŞKUR adresine giriş yaptıktan sonra İş İlan No (00005307037) ile başvurularını yapablirler.

DEĞERLENDİRMEYİ KURA BELİRLEYECEK!

Ekli listede kayıtlı meslek kolları için Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından gönderilen ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle açık iş ilanı sayısının 4 (Dört) katı kadar asıl ve aynı sayıda yedek aday için noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır. Kura çekimi sonucunda belirlenen 4 (Dört) katı kadar asıl aday sözlü sınava tabi tutulacaktır.