Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde Afyon İl Müdürlüğüne Toplum Yararı Programı kapsamında yeni bir ilan açıklandı. Nisan TYP alım ilanına göre başvurular 20 Nisan tarihi ile 24 Nisan 2020 tarihleri arasında alınacak. Başvuru şartları aşağıda belirtildi.

BAŞVURU ŞARTLARI;

En az 18 yaşını doldurmuş olmak ve 19 yaşından gün almış olmak, örgün bir öğrenime devam etmiyor olmak, açık öğretim bölümünde okuyanlar başvuru yapabilecekler. Diğer yandan İŞKUR'a kayıtlı işsiz olmak gerekli olacak. Adayların belirtilen başvuru koşullarından yanında ikamet şartına sahip olmaları istenilmektedir. Afyon Emirdağ ilçesinde ikamet eden adaylar bu ilana başvurularını İŞKUR üzerinden online olarak tamamlayabilirler.

İLAN DETAYLARI

288808 numaralı TYP ilanında adaylar 5 Mayıs 2020 tarihinde iş başı yapacaklar. 177 gün istidam edilecekler ve 31 Ekim 2020 tarihinde görevleri tamamlanacak. Günlük çalışma süresi ise 7.5 saat olacak. Başvuruların 20 Nisan tarihinde online olarak alınmaya başlamasının ardından 24 Nisan 23:59'a kadar online olarak yada Alo 170 üzerinden tamamlanması gerekmektedir. Çevre temizliği uygulama alanında istihdam edilecek personel sayısı 20 olarak açıklandı.

İLANA ERİŞMEK İÇİN TIKLAYIN