Selçuk Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. Resmi gazete ve İŞKUR aracılığı ile 7 Şubat 2022 tarihi ile yayımlanmış olan personel alımı ilanlarına göre farklı kadrolarda olmak üzere KPSS Puanı ile Veya KPSS olmaksızın Kura ile 61 personel alımı yapılacağı açıklandı.

Bu yönde Üniversite'den de gelmiş olan duyuruya göre, 4857 sayılı İş Kanunu ve Kamu Kurum Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik kapsamında İş-Kur üzerinden 61 Sürekli işçi alınacaktır.

Engelli ve Eski Hükümlü Personel Alımı Kadro Dağılımı Nedir?

Üniversite bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 61 kişilik kadro ile Büro Memuru Alımı ve Temizlik Görevlisi Alımı yapacak.

Adaylardan Aranan Genel ve Alanına Göre Özel Nitelikler Nedir?

Selçuk Üniversitesi 61 personel alımı için adaylardan genel olarak

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşından büyük olmamak,

- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak,

- Alım yapılacak ilçelerde ikamet ediyor olmak,

- 24 Saat vardiyalı çalışma düzenini kabul etmiş olmak ve vardiyalı çalışmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olmamak,

- 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki A bendinde bulunan 1 , 4 ve 7 Numaralı nitelikleri sağlıyor olmak gereklidir.

Büro Memuru Alımı Başvuru Şartları:

Büro Memuru alımları Engelli adaylar içerisinden yapılacak. Bu yönde adaylardan,

EKPSS'ye Girmiş olmak ( Puan şartı Aranmıyor Sınava Girmiş olmak yeterli ),Engeli Statüde olduğunu gösterir belgeye sahip olmak ve Yükseköğretim Kurumlarının İşletme, İktisat, Kamu Yönetimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Lisans mezunu olmak gereklidir.

Temizlik Görevlisi Alımı Şartları:

Eski Hükümlü alımları Kura işlemi ile Temizlik Görevlisi kadrosunda yapılacak. Kura işlemleri 23 Şubat 2022 tarihi saat 10:00'da gerçekleştirilecektir. Adaylardan,

En az İlköğretim En Çok Ortaöğretim (Lise veya Dengi) Mezunu olmak. Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralanan olduğunu belgelemek gereklidir.

Başvurular İŞKUR Üzerinde Başladı!

Üniversitenin 61 Personel alımına başvuru süreci Az Önce ilan İŞKUR'da yayımlanması ile birlikte başladı. 7 Şubat 2022 tarihi ile başlamış olan başvurular en geç 11 Şubat 2022 tarihine kadar devam edecektir. Başvuru için aşağıdaki iş ilanı numaralarını ve başvuru adresini kullanabilirsiniz.

Başvuru Adresi: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Büro Memuru Alımı İş İlan No (00006556478)

Temizlik Görevlisi Alımı İş İlan No (00006551666)

Editör: TE Bilisim