Selçuk Üniversitesi az önce yayımladığı personel alımı ilanına göre bünyesine Lise mezunu adaylar içerisinden personel alımı yapacak. İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan ilana göre Selçuk Üniversitesi bünyesine 67 kişilik kadro ile Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı alımı yapacak. Başvuru süreci ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olan ilan hakında detayları siz değerli okurlarımız ile paylaşacağız.

Sürekli İşçi Alımı Başvuru Şartları Nedir?

Selçuk Üniversitesi yayımladığı ilanda Tıp Fakültesi Hastanesinde 4857 sayılı İş Kanunu ve Kamu Kurum Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik kapsamında İş-Kur üzerinden 67 işçi alımı yapacağını bildirdi. Bu kapsamda adayların aşağıdaki nitelikleri taşıyor olması gereklidir.

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen şartları taşımak,
  • 24 saat vardiyalı çalışmaya müsait ve görevi yapmaya engel olacak herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak,
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak,
  • Askerlik ile ilişiği olmamak. (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak.),
  • Son başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış ve 30 yaşını doldurmamış olmak,
  • Bu hizmet türünde istihdam edilecek personelin öğrenim düzeyi; “Ortaöğretim kurumlarının hasta ve yaşlı hizmetleri alanının engelli bakımı, hasta bakımı ve yaşlı bakımı dallarından ya da sağlık hizmetleri alanının ebe yardımcılığı, hemşire yardımcılığı ve sağlık bakım teknisyenliği dallarından” birinden mezun olması şartı aranacaktır.
  • İlan tarihi itibariyle Konya İl sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

İlgili ilan Türkiye İş Kurumu aracılığı ile 19 Ekim 2020 tarihinde yayımlanmş olup adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi ile başlamıştır. Bu kapsamda en geç 4 gün içerisinde 23 EKim 2020 tarihine kadar yapılacak başvuruları kabul edilecektir. Adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yapacaklardır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim