Türkiye Şeker Fabrikaları ( TÜRKŞEKER ) Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu 1500 işçi personel alımı yapacağını ilan etti. Alımlar İŞKUR üzerinden yapılacak olup başvurular 31 Aralık 2019 tarihinde başlayacaktır. Adaylar başvurularını gerçekleştirebilmeleri için nelirtilen nitelikleri taşıor olmaları gereklidir.

İLANIN DETAYLARI:

Devlet Personel Başkanlığı üzerinde 30 Aralık 2019 tarihinde yayımlanmış olan ilana göre Türkiye Şeker Fabrikaları bünyelerindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda personel alımı yapılacağını ilan ettiler. Bu kapsamda yayımlanana ilana göre, en az lise mezunu 1500 kişilik kadro ile alım yapılacak.

MEZUNİYETE GÖRE KADRO DAĞILIMI:

TÜRKŞEKER lise mezunu adaylar arasından 1090 işçi alımı yapacağını ilan etti. Bu yönde alımlar, Ağrı, Ankara, Burdur, Elazığ, Erciş, Ereğli, Eskişehir, Ilhın, Kars, Kastamonu, Malatya, Susurluk, Uşak, Yozgat illerine yapılacak.

Ön Lisans mezunlarından ise, 260 kişilik kadro ile alım yapılacak. Alımlar meslek Yüksek Lisans veya Ön Lisans mezunlarından yapılacak. 

Lisans mezunu ise 150 kişilik kadro ile Mühendislik Fakültesi ve lisans mezunu olan adaylar arasından alım yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Devlet Personel Başkanlığı üzerinden yayımlanan ilana göre adaylardan aranacak başvuru şartları belirtilmemiş ancal adaylardan genel olarak aşağıdaki nitelikler talep edilecektir.

  • Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak,
  • Kamu Haklarından Mahrum olmamak,
  • Görevini yapmasına engel olabilcek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,
  • Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek,
  • 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşından büyük olmamaki
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak,
  • Alım yapılacak pozisyona göre ilgili , Meslek lisesi, Meslek Yüksek okulu, Lise, Ön Lisans, Mühendislik veya lisans mezunu olmak,
  • Kadrosuna göre ilgili temel bilgi ve tecrübeye sahip olmak,
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvrularına ilanın Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanmasının ardından 31 Aralık 2019 tarihi itibari ile başlayacak olup en geç 06 Ocak 2020 tarihine kadar yapılması gereklidir. İlan İŞKUR üzerinde yayımlandığında anında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil uygulamasını indiriniz.

İLANLARIN TAM METİNLERİ:

Lise mezunu 1090 işçi alım ilanı

Ön Lisans mezunu 260 işçi alım ilanı

Lisans mezunu 150 işçi alım ilanı