Şeker Fabrikaları Personel Alımı ilanı yayımlandı. Uzun süredir ilan yayımlayan Şeker Fabrikaları bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı statüye sahip personel alımı yapılacak. Şeker Fabrikaları personel alımları 4857 sayılı kanunun 30. maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere farklı kadrolarda olmak üzere Ankara, Kars, Uşak, Burdur ve Eskişehir de olmak üzere 5 ilde 7 personel alımı yapacak.

Engelli ve Eski Hükümlü Kadro Dağılımı Nedir?

Şeker Fabrikaları 2 Engelli Personel Alımı yapacak. 5 Kişilik kadro ile ise Eski Hükümlü Personel Alımı yapacağını bildirdi. Bu yönde,

Engelli Olarak, 1 İnşaat Teknikeri ve 1 Ambar / Depo Görevlisi alımı yapacak.

Eski Hükümlü olarak ise, 1 Şeker İmal İşçisi, 1 Marangoz, 1 Boru Kaynakçısı ve 2 İş Makineleri Operatörü alımı yapacak.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Şeker Fabrikalarına personel alımları için adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşından büyük olmamak, Engelli ve Eski Hükümlü olduğunu gösterir rapor veya belgeye sahip olmak, En az İlköğretim mezunu olmak şartları aranacak.

Özel Başvuru Şartları Nedir?

Eski Hükümlü Personel Alımı Şartları:

Şeker İmal İşçisi: En az lise mezunu olmak ve Asgari 3 Yıl Şeker İmal İşçisi Tecrübesi olması gereklidir.

Marangoz: Lise mezunu ve Ağaç İşleri, Mobilya ve Dekorasyon / Ustalık Belgesine sahi olmak.

Boru Kaynakçısı: Lise ve Dengi okul mezunu olmakla birlikte Metal İşleri, Metal Teknolojisi, Kaynak Teknolojisi / Kaynakçılık Ustalık Belgesi sahibi olmak.

İş Makineleri Operatörü: En az İlköğretim ve en fazla lise mezunu adaylardan alım yapılacak. Ayrıca G Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartı aranacak.

Engelli Personel Alımı Şartları:

Engelli alımları için adayların ÖSYM tarafından yapılan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavından puan sahibi olmak.

İnşaat Teknikeri: Ön Lisans seviyesinde İnşaat Teknolojisi mezunu olmak.

Ambar / Depo Görevlisi: Ön Lisans İşletme Yönetimi, Lojistik, Muhasebe, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Maliye, Büro Yönetimi, Halkla İlişkiler, Pazarlama mezunu olmak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Şeker Fabrikaları ilanı için başvuru süreci Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yapılacak olup başvurular 14 Ekim 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 18 Ekim 2021 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gerekmektedir.

Engelli Personel Alımı İlanı

Eski Hükümlü Personel Alımı İlanı