İŞKUR Kamu ilanları yayımlandı. Farklı kurumlar bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere yayımladıkları ilanlara göre en az İlköğretim mezunu adaylar içerisinden 50 Kamu İşçi Alımı yapılacak. Alımlar 4 farklı kurum ve Bakanlık tarafından gerçekleştirilecek olup İlan detaylarını İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşıyoruz.

50 Kamu İşçi Alımı İŞKUR'da Yayımlandı!

Mart ayı itibari ile yayımlanan ilanlara göre İŞKUR üzerinde gelmiş olan ilanlara göre,

  • Milli Eğitim Bakanlığı ( MEB ),
  • Devlet Su İşleri ( DSİ )
  • Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı ( TÜSEB )
  • Süleyman Denirel Üniversitesi ( SDÜ )

bünyelerine 50 kamu işçi alımı yapılacak. İlan detaylarını sizlerle paylaşıyoruz

Milli Eğitim Bakanlığı ( MEB ) Alımları:

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olan Öğretmenevlerine personel alımı gerçekleştirilecek. Farklı kadrolarda olmak üzere yapılacak alımlar en az İlköğretim mezunu adaylardan yapılacak.

MEB kapsamında Kamu işçi alımı ilanı İzmir Çeşme Alaçatı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okuluna yapılacak. Normal Statüye sahip adayların başvuru yapabileceği ilan ile MEB,

  • 1 Temizlik Görevlisi,
  • 2 Resepsiyon Görevlisi ( Ön Büro Elemanı ),

alımı gerçekleştirecektir. KPSS siz personel alımı yapılacak olup adayların 18 - 25 yaş aralığında olmaları gereklidir.

Devlet Su İşleri ( DSİ ) Alımları:

DSİ İşçi alımı kapsamında yayımlanan ilan ile DSİ 2. Bölge Müdürlüğüne İzmir Bornava'da alım gerçekleştirecek. Alımlar Engelli adaylar içerisinden Büro İşçisi kadrosunda gerçekleştirilecek olup başvuru için adaylardan " Meslek Yüksekokullarının herhangi bir bölümünden mezun olmak ve Microsoft Office programlarına hakim olduğunu gösterir belge sahibi olmak ( Kurs bitirme belgesi, Transkript v.b. ). " şartları aranacak.  Ayrıca EKPSS ye girmiş olmak gerekli ancak herhangi bir Taban puan şartı aranmayacaktır.

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı ( TÜSEB ) Alımları:

TÜSEB bünyesindeki eksikliği karşılamak için Engelli kamu işçi alımı gerçekleştirecek. Alımlar Ankada ve İstanbul'da yapılacak olup toplamda 15 Personel alımı yapılacağı açıklandı. Alım yapılacak kontenjanlar ise;

  • 1 Veri Giriş Kontrol İşletmeni ( Ankara ),
  • 2 Bilgisayar programcısı ( İstanbul ),
  • 12 Veri Giriş Kontrol İşletmeni ( İstanbul ),

kadrolarında personel alımı yapılacaktır. Adayların ilgili ilgili şehirlerde ikamet ediyor, EKPSS Puan Sahibi olmak, Ön Lisans mezunu olmak gibi nitelikleri sağlıyor olmaları gereklidir.

Süleyman Demirel Üniversitesi ( SDÜ ) Alımları:

Üniversiteye farklı kadrolarda olmak üzere kamu işçi alımı gerçekleştirilecek. Buna göre alımlar normal statüde olmak üzere 25 Beden İşçisi (Genel), 3 Traktör Şoförü, 1 İnşaat Boyacısı/Boyacı ve 2 Bulaşıkçı (Stevard) alımı gerçekleştirilecek. Başvurular en az İlköğretim mezunlarından yapılacak olup Kadın Erkek adaylar başvuru yapabileceklerdir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

İlgili kamu ilanları İŞKUR üzerinde yayımlanmış olup başvuruları başlamıştır. Bu kapsamda başvurular en geç 10 Mart 2023 tarihine kadar yapılacak olup başvurularınızı aşağıdaki bağlantı üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

BAŞVURU EKRANI: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Editör: TE Bilisim