Sağlık Bakanlığı İŞKUR aracılığı ile ilan yayımladı. Yayımlanan yeni ilan ile Bakanlık Yalova ilinde bulunan Kaplıca İşleri Dairesinde görevlendirmek üzere Vasıfsız İşçi alımı yapacağını bildirdi. İşçi alımı yapılacak pozisyon Beden İşçisi kadrosunda olacak. Kura işlemi ile belirlenecek adaylardan aranan başvuru şartları ve diğer detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Eski Hükümlü ve TMY Kapsamında İşçi Alımı Yapılacak!

Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvuruları Eski Hükümlü ve Terörle Mücadelede Yaralanan adaylar içerisinden gerçekleştirilecek. 25 Mart 2022 tarihi ile yayımlanmış olan işçi personel alımı ilanına göre Kamu statüsünde Yalova Kaplıcaları İşleri Dairesi Başkanlığına alım yapılacak.

Başvuru yapmak isteyen adaylar İŞKUR Kamu ilanları üzerinden Elektronik ortamda başvurularını gerçekleştirebilecekler.

Başvuru süreci ilanın yayım tarihi olan 25 Mart 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 4 gün içerisinde yani 29 Mart 2022 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Başvuru iş İlanı Numarası: 00006669770

Elektronik Başvuru Ekranı: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Kimler Başvuruda Bulunabilecek?

Bakanlığa bağlı olan Kaplıcalara başvuru yapmak isteyen adaylar

  • En az İlköğretim ve en fazla Lise mezunu olmak,
  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Eski Hükümlü veya TMY kapsamında olduğunu gösterir rapora sahip olmak,
  • 18 yaşını tamamlamış ve 40 yaşından büyük olmamak şartları aranacak.

Kura İle İşçi Belirlenecek!

Başvuru yapan adaylar Bakanlık tarafından yapılacak Kura İşlemleri ile belirlenecektir. İŞKUR ile alınacak başvurular 29 Mart 2022 tarihinden sonra İŞKUR tarafından Nihai Liste İlgili kuruma iletilerek 7 Nisan 2022 tarihinde saat 14:00 - 15:00 saatleri arasında Yalova termal kaplıcalarda kura işlemleri yapılacak.