Türkiye İş Kurumu üzerinden çok sayıda memur alımı başvuruları 14 Ekim tarihinde tamamlanacak.

İTÜ Rektörlüğünün açıklamış olduğu ilanda Güvenlik Görevlisi kadrosunda 10 kişi alacak. Bu alımlarda başvuru şartlarına göre adayların 5188 sayılı kanunda belirtilen güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, vardiyalı çalışma esaslarına uygun olmak az seviyede yabancı dil bilgisine sahip olmak, B sınıfı ehliyete sahip, 3 yıl tecrübeye sahip olmak, güvenlik görevlisi olarak görev yapmaya engel bir durumun olmaması istenilmektedir.

İTÜ ilanlarında diğer kadrolar ise şu şekilde olacak. 21 aşçı, 3 bahçıvan, 54 temizlik görevlisi olarak alım gerçekleşecek. 

POLİSEVİ, ÜNİVERSİTE, BELEDİYEYE GÜVENLİK GÖREVLİSİ BAŞVURULAR SON GÜN!

Bitlis Polisevi Müdürlüğüne et ve et ürünleri işletmecisi alınacak. Geçici karodaki personel alım sayısı ise 1 olarak açıklandı. Atabağı Belediye Başkanlığına 1 beden işçisi alınacak. İzmir DSİ Müdürlüğüne Hidrolog yardımcısı olarak 1 kişi, Samsun Üniversitesi Rektörlüğüne silahsız güvenlik görevlisi alımı gerçekleşecek. TÜBİTAK özel güvenlik ve koruma meslek elemanı olarak 4 kişi alacak. 

Karacabey Öğretmenevi Müdürlüğüne gıda kontrol teknisyeni, 1 kişi, kalorifer ateşçisi olarak 1 kişi alınacak. Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Kütüphanesine temizlik görevlisi alınacak. Diğer ilanlarda Trakya Üniversitesi beden işçisi hasta ve yaşlı bakım elemanı kadrolarında daimi 8 kişi görevlendirecek. Kuşadası Öğretmenevi Müdürlüğü 1 garson alımı yapacak. Tüm bu ilanlarda başvurular 14 Ekim tarihinde tamamlanacak.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim