13 Eylül 2021 tarihli işçi personel alımı ilanları yayımlandı. Resmi Gazete ve İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan Kamu İlanlarına göre Pamukkale Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı alanlarda Önce kura ve sonras sözlü sınav değerlendirmesi ile 12 Koruma ve Güvenlik Hizmetleri alanında güvenlik Görevlisi Alımı yapılacak. İlan Kamu İŞKUR İlanları üzerinde yayımlanarak başvuru süreci başlamış olan ilan hakkında detayları aktaracağız.

Aım Yapılacak Kadro Dağılımı Nedir?

Ön Lisans mezunları içerisinden 12 Kişilik kadro ile alım yapılacak. 10 Erkek ve 2 kadın personel alımı yapılacak olup tablo detayları şöyledir.

Adaylardan Aranan Şartlar Belli Oldu!

Güvenlik Görevlisi allımları için beklenen şartlar ilan kılavuzunda açıklandı. Bu yönde adayların öncelikle yukarıda belirtilen nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. Sonrasında 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında 1,4, 5 ve 7 numaralı nitelikleri taşıyor olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç almak,

Yaş olarak 18 yaşını tamamlamış ve 30 yaşından büyük olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak gibi nitelikler aranacaktır.

Başvuru Süreci İŞKUR'da Başladı!

Pamukkale Üniersitesi Koruma Memuru alımları İŞKUR üzerinde 13 Eylül 2021 tarihi ile yayımlanarak başvuru süreci başlamıştır. Adaylar başvurularını en geç 17 Eylül 2021 tarihine kadar gerçekleştirecek olup başvurularınızı aşağıdaki bağlantı ve iş ilanı numaraları ile yapabilirsiniz.

Erkek Güvenlik Görevlisi iş İlanı Numarası: 00006273358

Kadın Güvenlik Görevlisi iş İlanı Numarası: 00006273274

Başvuru Adresi: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

TÜM KAMU İŞKUR İLANLARI BURADA

TÜM GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI İLANLARI BURADA