Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı olan Orman İşletme Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Kamu statüsünde deneme süreli personel alımı yapılacağı belirtildi. Alımlar Lise mezunu adaylar içerisinden Orman İşçisi Alımı Yapılacak.

Orman İşçisi Olma Başvuru Şartları:

İŞKUR ile gelmiş olan ilan ile Muğla'da bulunan Yılanlı Orman İşletme Müdürlüğüne 1 Orman İşçisi alınacak. Başvuru için adaylardan,

18 yaşını tamamlamış ve 40 yaşından büyük olmamak, Ortaöğretim ( Lise ) Mezunu olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak,  Ağır ve Tehlikeli İşlerde çalışmasına engel olacak bir hastalığının bulunmadığı, seyahat engeli olmaksızın arazi şartlarında çalışabilir olduğuna ilişkin Tam Teşekküllü Resmi Sağlık Kurumlarından sağlık raporu alabilecek durumda olmak.

MEB onaylı Orman Yangınları ile Mücadele Yöntemleri Eğitimi belgesi, MEB onaylı İHA ticari insansız hava aracı pilotu belgesi, Kısa Mesafe Telsiz Operatörü Yeterlilik belgesi ve Amatör Denizci belgesi sertifikalarının hepsine birden sahip olmak.

şartları aranacak.

Başvurular İŞKUR'da Başladı!

İlgili Orman İşçisi Alımı ilanı İŞKUR üzerinde yayımlanmış olup başvurularda İŞKUR aracılığı ile gerçekleştirilecektir. Başvuruda bulunacak adaylar " https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx " adresi üzerinde İş İlan No (00006487976) kullanılarak başvuru alınacak.