İŞKUR üzerinden yayınlanan güncel ilanlarda iki farklı kamu kurumu tarafından istihdam edilmek üzere ön büro elemanı olmak üzere farklı kadrolarda alımlar gerçekleştirilecektir. Buna göre alım yapacak olan kurumlar Ürgüp ve Menteşe Öğretmenevi olarak yer almakta olup bu noktada alım yapılacak kadrolar, başvuru şartları ve diğer detaylar ile ilgili olarak bilgiler haberin devamında yer almaktadır.

Menteşe Öğretmenevi

Menteşe öğretmenevinde istihdam edilmek üzere 1 Temizlik Görevlisi (Kat Hizmetleri Elemanı/Kat Görevlisi) alımı yapılacak olup bu kapsamda adayların en az ilköğretim mezunu olması, 18 ile 50 yaş arasında olması, Sabıka kaydı bulunmamak, İkametgah kaydı (Muğla ilinde ikamet ediyor olmak), Sınavda başarılı olanlardan mesleğini yapabilir sağlık raporuna sahip olmak ile askerlikle ilişiği olmamak şartlarını sağlaması istenmektedir.

1 resepsiyon, ön büro görevlisi alımı için ise adaylardan lisans mezunu olmak, 18 ile 50 yaş arasında olmak başta olmak üzere resepsiyon (ön büro) meslek alanında bir yıl deneyimi bulunmak (SGK Hizmet döküm cetveliyle belgelemek) ve genel alım şartlarının sağlanması istenmektedir.

Ürgüp Öğretmenevi

1 resepsiyon, ön büro elemanı kadrosu için adayların kurum tarafından belirtilen Kamu Misafirhanelerinde En Az 2 Yıl Çalışmış Olduğunu Belgelendirme, MEB Onaylı Hijyen Eğitimi Belgesine Sahip Olmak, MEB Lise Diplomasına Sahip Olmak, Ürgüp İlçesinde İkamet Ediyor Olmak, Alınacak personel devlet memuru statüsünde olmayıp daimi işçi statüsünde sözleşmeli olarak çalıştırılacak.Mevcut Yasalar dahilinde devlet memurluğuna veya devlet kadrolarındaki işçi statüsüne geçiş söz konusu değildir, Personel çalışma saatleri Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü vardiya esasına göre belirlenecektir şartlarını uyması gerekmektedir.

Kurum bünyesinde ayrıca 1 garson da alınacak olup adayların 18 ile 35 yaş arasında olmak, en az lise mezunu olmak, Kamu Misafirhanelerinde En Az 1 Yıl Çalışmış Olduğunu Belgelendirme, MEB Onaylı Hijyen Eğitimi Belgesine Sahip Olmak, MEB Meslek Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri- Servis Bölümünden Mezun Olmak, Nevşehir İlinde İkamet Ediyor Olmak başvuru şartlarını sağlaması gereklidir.

İlanlara başvuru yapmak isteyen adaylar ilan numaraları ile https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresinden sorgulama yaparak başvuru yapabilirler.

Editör: TE Bilisim