Vakıflar Genel Müdürlüğü ve Orman Genel Müdürlüğü personel alımı için başvurular sona eriyr. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan personel alımı ilanlarına göre 710 kişilik kadro ile personel alımı yapılacak. Başvurular Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yapılacak. Daha önce ilanlar hakkında sizlerle bilgi paylaşımı yapmıştık. Ancak henüz başvuru yapmamış olan adaylar için bir kez daha ilanların detaylarını İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşacağız.

İLANLARIN DETAYLARI:

İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilanlara göre Vakıflar Genel Müdürlüğü 10 ve Orman Genel Müdürlüğü 700 personel alacak.

Vakıflar Genel Müdürlüğü: VGM 10 kişilik boş kadro ile 8 Silahlı Güvenlik Görevlisi ve 2 Temizlik Görevlisi alımı yapacak.

Orman Genel Müdürlüğü: OGM bünyesine 700 kişilik boş kadro ile 78 Şehirde personel alımı yapacak. Alımlar Dozer Operatörü 60 adet, İş Makinesi Operatörü 200 adet, Ekskavatör Operatörü 200 adet, Traktör Operatörü 40 adet ve Greyder Operatörü 200 adet alım yapılacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Söz konusu olan VGM ve OGM personel alımı için başvurular bayram sonrası 04 Ağustos 2020 tarihi ile yayımlanmış olup 6 gün sürecektir. Bu kapsamda en geç 10 Ağustos 2020 tarihine kadar yapılacak başvurular kabul edilecektir.

NASIL BAŞVURU YAPILACAK?

Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu üzerinden gerçekleştireceklerdir. Bu kapsamda aşağıdaki adımları inceleyerek ilanlara başvuru yapabilirsiniz. Öncelile işkur sistemine giriş yapınız. Sonrasında aşağıdaki adımları takip ediniz.

1. ADIM: esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine giriş yapınız.

2. ADIM: İŞYERİ TÜRÜ kısmını KAMU olarak seçiniz.

3. ADIM: İŞYERİ ÜNVANI kısmında " SİVAS VAKIFLAR BÖLGEMÜDÜRLÜĞÜ " veya " ORMAN GENEL" yazınız.

4. ADIM: Tüm seçenekleri tamamladıktan sonra ARA butonuna tıklayarak ilanlara ulaşabilirsiniz.

VGM BAŞVURU ŞARTLARI VE KADRO DAĞILIMI BURADA: www.isinolsa.com/kamu-iskur-ilanlari/vakiflar-bolge-mudurlugu-10-kamu-personeli-alimi-yapacak-h34520.html

OGM PERSONEL ALIMI GENEL VE ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI BURADA: www.isinolsa.com/kamu-iskur-ilanlari/ogm-700-isci-alimi-iskur-da-basladi-genel-ve-ozel-sartlar-h34508.html

Editör: TE Bilisim