Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı İŞKUR -Türkiye İş Kurumu- tarafından açıklanan yeni ilana göre Noter'e büro memuru kadrosunda noter katibi alımı yapılacak. Başvuru şartlar ve son başvuru tarihi haberimizde..

Türkiye İş Kurumundan yeni bir ilan daha açıklandı. Noterler Birliğine bağlı olarak görevlerini sürdüren Noter Kurumlarının personel alımları da özel statüde istihdam edilmektedir. Buna göre personel ihtiyacı bulunan Noterler İŞKUR üzerinden ilanlar açıklamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Mersin ilinde büro memuru alımı ilanı açıklanmıştı.Yaş şartında 22 ile 30 yaş aralığında bulunen erkek adayların başvuru yapabileceği alımlarda 1 kişi istihdam edilecek.  Başvuru son günü 31 Ocak olarak açıklanan Mersin 10 noter personel alımı detaylarına erişmek için ( http://bit.ly/37zy11S ) linki üzerinden detayları erişebilirsiniz.

NOTERE BÜRO MEMURU ALIMI;

Niğde Çalışma ve İş Kurumundan açıklanan ilanda ise iki yıllık ön lisans mezunu olan bay ya da bayan adayların başvuru yapabileceği noter katipleri alımı yapılacak. Adayların iyi derecede bilgisayar bilgisinin olması ve iş tecrüvesinin olması istenilmektedir. Adayların eğitim düzeyinde en az ön lisans mezunu olması istenilmektedir. Son olarak yaş şartı ilanda açıklanmamıştır. Başvuru yapmak isteyen adaylar. Detayları öğrenmek için tıklayın.

NOTER KATİBİ GÖREVLERİ;

Noter katibi olarak Noterlerde görev yapan personelleri noter defterleri tutmak, gerekli olan bildirileri gerçekleştirmek ve beyanname gibi işlemleri gerçekleştirmek, vergi harç gibi bildirimleri yaparak gerekli olan işlemleri tamamlamak ve bürodaki diğer  işleri yapmakla görevlidirler. Noter personelleri hafta içi mesai saatlerinde çalışmaları haricinde bulundukları yerde nöbetçi oldukları hafta sonuna denk gelen günlerde de iş ve işlem yaparlar. 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim