Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İŞKUR ile işçi alımı ilanı yayımlandı. 4/D kapsamında olmak üzere en az ilköğretim mezunu adaylar içerisinden Kamu İşçi alımı yapılacak. İlan İŞKUR'da 18 Nisan 2022 tarihi ile duyurulmuş olup başvuru süreci başlamıştır. Bu kapsamda kontenjan bilgisi ve başvuru şartlarını sizlerle paylaşıyoruz.

Hangi Kadrolarda İşçi Alımı Yapılacak?

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Normal statüde ve Eski Hükümlü adaylar içerisinden 17 İşçi alımı yapacak. Alım Yapılacak kadrolar ise,

  • 8 Güvenlik Görevlisi,
  • 5 Temizlik Görevlisi,
  • 3 Temizlik Görevlisi ( Eski Hükümlü ),
  • 1 Marangoz,

Genel Başvuru Şartları Nelerdir?

MSGSÜ işçi alımı başvurusu için adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak şartları aranacak.

Pozisyonuna Göre Aranan Başvuru Şartları Nelerdir?

Güvenlik Görevlisi Şartlar: En az lise mezunu olmak, ÖGG kimlik kartına sahip olmak, Erkeklerde 170 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak gereklidir.

Temizlik Görevlisi Şartları: en az ilköğretim mezunu olmak, 35 yaşından büyük olamamak, Üniversitenin tüm yerleşkelerinde görev yapmayı kabul etmiş olmak. Eski Hükümlü alımlar için ise 40 yaşından büyük olmamak gereklidir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversitenin işçi personel alımı başvuruları 18 Nisan 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 22 Nisan 2022 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gerekmektedir. Başvuru için aşağıdaki ilan numaraları kullanılabilir.

BAŞVURU KILAVUZU