MSB ve TSK Personel alımı için İŞKUR'da ilan yayımladı. İŞKUR aracılığı ile Yayımlanan ilana göre, Erkek ve Kadın adaylar içerisinden Terörle Mücadelece Yaralanan kapsamında alım yapılacak. İşin Olsa ekibi olarak haberimizin devamında sizlere MSB ve TSK ilanları hakkında detayları aktaracağız. Söz konusu personel alımları için KPSS Siz Personel Alımı yapılacak. İlanlara baktığımızda KPSS şartı olmadığı görülmektedir.

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurumlar: Milli Savunma Bakanlığı Birimi MSB Akaryakıt İkmal ve Nato Pol. Tesisleri İşletmesi ANT Başkanlığı - TSK birimi 1'inci Hava Bakım Fabrika müdürlüğü

Çalışma Şekli: Daimi / Deneme Süreli

İşveren Statüsü: Kamu

Mezuniyete Göre Alım Yapılacak Kadrolar:

MSB Akaryakıt İkmal ve Nato Pol. Tesisleri İşletmesi ANT Başkanlığı bünyesine Liselerin Rafineri ve Petrokimya veya Kimya Laboratuvarı bölümlerinden mezun 1 Kimya Teknisyeni alınacak.

TSK birimi 1'inci Hava Bakım Fabrika müdürlüğü ise 4 kişilik kadro ile en az İlköğretim ve en fazla lise mezunu 4 Bulaşıkçı ( Stevard ) alımı yapacak.

Genel Başvuru Şartları Nedir?

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

- Kamusal haklarını kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak.

- Askerlikle ilişiği olmamak (askerliğini yapmış olmak, tecilli olmak veya muaf olmak).

- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.

- Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak.

- Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilmemiş olmak.

- Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 5 inci maddesine göre işe göndermede öncelikli olan adaylar için; bu durumları işe yerleştirmede başvuran lehine tek başına bir hak teşkil etmemekle birlikte, aynı maddenin altıncı fıkrası saklı kalmak kaydı ile öncelikli durumlarını gösterir belgeye sahip olmak.

Kadrosuna Göre Özel Şartlar:

Öncelikle adayların 18 yaşını tamamlamış olmaları gereklidir. Sonrasında TMY kapsamında alım yapılacağından, Terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralananlardan müracaat edecekler için, 1111 sayılı Askerlik Kanunu veya 1076 sayılı Yedek subay ve Yedek Askeri Memurlar Kanunu kapsamına giren ve askerlik hizmetlerini yaparken 3713 sayılı Terörle Mücadele Kanunun 21 inci maddesinde sayılan terör olaylarının sebep ve tesiri sonucu malul sayılmayacak şekilde yaralanmış olduğunu gösteren belgeye sahip olmak gereklidir.

Başvurular Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

MSB ve TSK Personel alımı için başvurular İŞKUR aracılığı ile veya Alo 170 aracılığı ile yapılacak. Başvurular başlamış olup en geç 06 Kasım 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir.

  • MSB İş İlan No (00005753808)
  • TSK İş İlan No (00005749717)

Online Başvuru Adresi: esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx ( Bağlantıyı kopyalayıp yeni sekmede tarayıcınıza yapıştırıp başvuru yapabilirsiniz )

Editör: TE Bilisim