Milli Savunma Bakanlığından gelmiş olan işçi alımı duyurusuna göre 2533 işçi adayı için sınava katılacak adaylar belli oldu. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış ve başvuruları alınmış olan sürekli işçi alımı için kura sonuçları ve belge teslimi sonucu sınava katılacak adaylar belli oldu.

Söz konusu olan MSB 2533 İşçi Alımı kura işlemleri 28 Temmuz 2021 tarihinde çekilmişti. Bu maksatla açık iş pozisyonunun 4 katı asil, 4 katı yedek olacak şekilde aday belirlenmiştir. Belge teslim işlemleri ise başvuru şartlarını sağlayıp sağlamadıklarının tespiti maksadıyla 09-31 Ağustos 2021 tarihleri arasında belge kontrolleri yapılmıştır.

SINAVA KATILACAK ADAYLAR BELLİ OLDU!

MSB 2533 işçi alımı kura sonucu ve belge tesli sonucuna göre, sözlü sınava tabbi tutulaak adaylar belli oldu. 4 Kat yedek ve 4 kat Asıl aday belirlendi.

Sınav tarihi ve yeri aday sonuç açıklama ekranında duyurulmuştur.

Adaylar, aşağıda yer alan linki tıklayarak T.C. Kimlik numarası ile yapacakları sorgu neticesinde, kura çekimi ve belge kontrolleri sonucuna göre sınava katılıp katılamayacağı ve sınavın yapılacağı tarih-yer bilgisini (sınava katılmaya hak kazanan adaylar için) öğrenebileceklerdir.

Bu duyuru sınav çağrısı için tebligat niteliğinde olup adaylara başka bir tebligat yapılmayacaktır.

Belge Kontrolü Sonuçları İçin TIKLAYINIZ.

Editör: TE Bilisim