İŞKUR aracılığı ile gelmiş olan ilanlara göre MKEK Çankırı Sİlah fabrikasına işçi personel alımı yapılacak. Söz konusu ilan 16 Kasım 2019 tarihi itibari ile geldi ve sadece başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvuru yapabilecekler.Ayrıca adaylardan KPSS şartı aranmıyor olup adaylar kura ile belirlenecektir.

Bu kapsamda Çankırı Sİlah Fabrikası Genel Müdürlüğü tarafından gelmiş olan ilana göre lise mezunu Metal İşleri Teknisyeni alımı yapılacak. Erkek ve Kadın adaylarında başvuru yapabileceği bu ilan için adaylardan, 

Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, TMY (Terorle Mücadelede Yaralanan) statüsünde olmak, en az lise mezunu olmak, Metal Teknolojisi alanında mezun olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak gibi nitelikler aranacaktır.

KURA DETAYLARI:

KURA ÇEKİM TARİHİ: 23.12.2019

KURA SAATİ: 10:00

KURA YERİ:  MKEK KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ANADOLU MEYDANI(TANDOĞAN)/ANKARA

BAŞVURULAR:

İŞKUR üzerinden gelen ilana göre MKEK personel alımı başvuruları 26 kasım 2019 tarihinde başlamış olup en geç 02 Aralık 2019 tarihne kadar yapılması gerekmektedir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için İŞKUR üzerinden İş İlan No (00005275281) kullanabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim