Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İşçi Alımı ilanı yayımlandı. Resmi Gazete ve Kamu İŞKUR İlanları kısmında yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere merkez teşkilatı hizmet birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu, “Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri kapsamında 30 Sürekli İşçi alımı yapacak.

Kadro Dağılımı Nedir?

Üniversiteye 30 kişilik boş kadro ile:

Başvuru Şartları Nedir?

Adaylardan genel olarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak ve Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak şartları aranacak.

Özel Olarak İse:

Güvenlik Görevlisi:

1-En az lise ve dengi okul mezunu olmak en fazla lisans mezunu olmak.

2- 40 yaşını doldurmamış olmak.

3- 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun 14. maddesinde belirtilen Özel Güvenlik Temel Eğitimini Başarı ile tamamlamış olmak ve Valiliklerce verilen Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik (silahlı ya da silahsız) Kartına sahip olmak.

4- Üniversitenin tüm yerleşkelerinde iç ve dış mekânda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak. (Adaylar Üniversitenin tüm iş yerlerinde vardiyalı ve dönüşümlü çalışma düzenini kabul etmiş sayılır).

5- Erkek adaylar için en az 170cm, kadın adaylar için en az 160cm boyunda olmak

Temizlik Görevlisi:

1- En az ilköğretim mezunu en fazla ön lisans mezunu olmak.

2- 40 yaşını doldurmamış olmak.

3- Temizlik görevini yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak.

4- Üniversitenin tüm yerleşkelerinde çalıştırılabileceklerini kabul etmiş olmak.

Bakım-onarım hizmetleri (Marangozluk işleri):

1-En az lise veya dengi mezunu olmak en fazla lisans mezunu olmak.

2- 40 yaşını doldurmamış olmak.

3- Başvuru yapılacak ilgili meslek kolu için meslek liselerinin Mobilya ve İç Mekan Tasarımı alanından mezun olduğuna dair mezuniyet belgesi veya MEB Onaylı sertifika veya meslek koluna ait ustalık veya kalfalık belgesine sahip olmak.

4- Üniversitemiz tüm birimlerinde iç ve dış mekanda görevini yapmaya sağlık sorunu bulunmamak.

5- İhtiyaç halinde vardiyalı çalışma düzenine uyum göstermek.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

İlana başvuru süreci ilanın yayım tarihi ile birlikte başladı. 5 İş günü sürecek olan ilan için adaylar en geç 13 Eylül 2012 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Online başvurular dışında şahsen, posta veya e-posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Başvuru İçin " https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx " adresini kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni Burada

Editör: TE Bilisim