Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan personel alımı ilanlarına göre farklı kadrolarda en az ilköğretim mezunu personel alımı yapılacak. İlanlar Kamu İŞKUR ilanları kısmında yayımlanmış olup başvuru süreçleri başlamıştır. Buna göre alımlar Milli Eğitim Bakanlığına ve Devlet Su İşlerine yapılacak.

Milli Eğitim Bakanlığı alımları, Bandırma Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğüne, Bayramiç Öğretmenevi Sosyal Tesis İşletmesine yapılacak. Devlet Su İşlerine ise alımlar Çan Sulama birliğine yapılacak.

Alım Yapılacak Kadrolar Hangileridir?

İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan ilanlara göre,

Bandırma Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü: 1 Aşçı, 1 Temizlik Görevlisi, 3 Garson ( Servis Elemanı ), 1 Aşçı Yardımcısı alınacak.

Çan Sulama Birliği: 1 Proje Yazma Elemanı, 1 Ziraat Mühendisi ( Bahçe Bitkileri ),

Bayramiç Öğretmenevi Sosyal Tesis İşletme: 1 Aşçı,

Karaman Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu müdürlüğü: 1 Engelli Büro İşçisi alınacak.

Başvuru Şartları Nelerdir?

Milli Eğitim Bakanlığı ile Devlet Su İşleri alımları için adaylardan " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Alım yapılacak illerde İkamet Ediyor olmak, 18 Yaşını tamamlamış olmak, En az İlkokul mezunu olmak, Alım yapılacak kadroya göre gerekli nitelik belgesine sahip olmak" şartları aranacak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak!

Milli Eğitim Bakanlığı ve Devlet Su İşlerine personel alımı başvuruları başladı. Adaylar başvurularına 29 Nisan 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 03 Mayıs 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını sadece İŞKUR aracılığı ile https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden gerçekleştirmeleri gerekmektedir.