MEB personel alımı ilanı yayımlandı.

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olan Bandırma Öğretmenevi Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere personel alımı ilanı yayımlandı. İlan İŞKUR'da yayımlanarak başvuru süreci başladı. Söz konusu başvurusu başlamış olan ilan için şartları ve detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşacağız.

İlanın Kontenjan Detayları Nelerdir?

Öğretmenevine personel alımı Geçici statüde gerçekleştirilecek. Alımlar Kura ile yapılacak olup Kura işlemleri 27 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecektir. Buna göre Öğretmenevine 1 kişilik kadro ile Garson ( Servis Elemanı ) alımı gerçekleştirilecek.

Başvuru Şartları Nelerdir?

MEB öğretmenevine garson alımları için genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaki En az İlköğretim mezunu olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Bandırma da ikamet ediyor olmak, 35 yaşından büyük olmamak " şartları aranacak.

Başvurular Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

Üniversite personel alımı başvuruları için süreç başladı. 13 Temmuz 2022 tarihi ile başlamış olan başvurular en geç 18 Temmuz 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerelidir. Başvurular sadece İŞKUR üzerinden olmak üzere https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresinden İş İlan No (00006904256) ile başvuru yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim