Kamuya İşçi Alımı ilanları yayımlandı. Az Önce gelen yeni günün ilanlarına göre farklı Bakanlıklar bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere Kamu İşçi Alımı yapacaklarını ilan ettiler. Adayların her gün merak ettiği ilanları İşin Olsa ekibi olarak paylaşmaya devam ediyor. Türkiye İş Kurumu 19 Nisan Kamu Kamu ilanlarını yayımlayarak çok sayıda işçi alımı yapılacağını bildirdiler. Ağırlıklı olarak 19 Nisan ilanları ile Orman genel Müdürlüğüne alım yapılacak. Peki kimler başvuru yapabilecek? Başvuru için İlam Numarası nedir? Tüm detayları İşin Olsa ekibi olarak paylaşıyoruz.

19 Nisan 2022 tarihli Kamu İŞKUR İlanları:

Yayımlanan ilanlara Göre İŞKUR İşçi alımları OGM, MEB ve DSİ olmak üzere birde Azdavay Belediye Başkanlığı personel alımı ilanını duyurdu. İlana göre Kontenjan dağılımı ve İş İlanı numaralarını sizlerle paylaşıyoruz.

Karayolları Genel Müdürlüğü ( OGM ):

KGM TCK 123 Şube Şefliğine Engelli adaylar içerisinden 2 Beden İşçisi alımı yapılacak. Başvuru İçin İİş İlanı Numarası: 00006727439 kullanabilirsiniz.

Orman Genel Müdürlüğü:

OGM farklı şehirlerde Kamu İşçi alımı yapılacak. Bu doğrultuda,

Karabük Orman İşletme Müdürlüğüne Geçici süreli olmak üzere 5 kişilik kadro ile Diğer Orman İşçileri kadrosunda işçi alımı yapılacak. Başvuru için İş İlan No (00006727413) kullanabilirsiniz.

Konya Orman İşletme Müdürlüğü Diğer Orman İşçileri kadrosunda olmak üzere Geçici süreli 3 İşçi alacak. İş İlan No (00006727064) kullanabilirsiniz.

Denizli Orman İşletme Müdürlüğü ise 10 kişilik kadro ile İşçi alımı yapacak. Alımlar Orman İşçileri pozisyonunda olmak üzere gerçekleştirilecek. Başvuru için İş İlan No (00006725986) kullanabilirsiniz.

Milli Eğitim Bakanlığı ( MEB ):

Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesine Eski Hükümlü adaylar içerisinden 1 Temizlik Görevlisi alımı yapacak. Başvuru için İş İlanı numarası 00006726942 kullanabilirsiniz.

Manisa Öğretmen Evi Müdürlüğüne Daimi/Tam Zamanlı olmak üzere 1 kişilik kadro ile İlkokul mezunu Çaycı alımı yapılacak. Başvuru yapmak isteyenler için İş İlanı Numarası 00006726981 kullanabilirsiniz.

Azdavay Belediye Başkanlığı

1 Elektrikçi (Genel)(Elektrik Pano Montaj İşçisi) alınacak. İş İlanı numarası ise 00006725992

İŞKUR Başvurusu Nasıl Yapılacak?

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan işçi alımı ilanlarına başvurular 19 Nisan 2022 tarihi ile başladı. en geç 6 gün sürecek olan başvurular 25 Nisan 2022 tarihine kadar yapılmış olması gerekmektedir. Başvuru yapacak öncelikle belirtilen niteliklerin sağlanıyor olması gerekmektedir.Bu kapsamda

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, En az ilkokul mezunu olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşından gün almamış olmak gibi nitelikler aranacak.

Bu nitelikleri sağlamış olan adaylar başvurularını en geç 6 gün içerisinde yapacak. Buna göre aşağıdaki bağlantı üzerinden İŞKUR sistemine giriş yaparak İlgili kadrolardaki İş İlanı numaralarını kullanarak başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

BAŞVURU ADRESİ: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Editör: TE Bilisim